Search
Close this search box.

Lamaze Freddie de Vuurvlieg 3-in-1 Speelgym

5/5
Specificaties Lamaze Freddie de Vuurvlieg 3-in-1 Speelgym

Merk

Aanbevolen maximale leeftijd

2 jaar

Gewicht

1.01 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Niet geschikt voor kinderen onder (2) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.

Omschrijving van de Lamaze Freddie de Vuurvlieg 3-in-1 Speelgym

Lamaze Freddie de Vuurvlieg 3-in-1 Speelgym is een geweldige speelgym die meegroeit met je baby. Het biedt drie verschillende posities die aansluiten bij de verschillende ontwikkelingsfases van je kleintje. In de lig en speel positie kan je baby comfortabel liggen en spelen met de kleurrijke speeltjes en bijtringen die aan de flexibele boog hangen. Deze speeltjes en bijtringen kunnen eenvoudig worden aangepast zodat ze altijd binnen handbereik zijn voor je kindje. Tijdens de buikspeeltijd positie kan je baby zijn of haar nek- en rugspieren versterken terwijl ze geboeid worden door de vrolijke kleuren en texturen van de speeltjes. De grote ontdekkingsspiegel is een fantastische toevoeging aan de speelgym, omdat het je baby helpt om zich te concentreren, afbeeldingen te volgen en te ontdekken wat voor mooie dingen een gezicht kan doen. De speelgym biedt ook een zacht en kleurrijk kussen om het hoofdje van je baby te ondersteunen en beschermen vanaf de geboorte. Met Lamaze Freddie de Vuurvlieg 3-in-1 Speelgym kan je baby plezier hebben en zich tegelijkertijd ontwikkelen. Het stimuleert de zintuigen, bevordert de motorische vaardigheden en helpt bij het ontdekken van de wereld om hen heen. Deze speelgym is een must-have voor ouders die op zoek zijn naar een veelzijdig en educatief speelgoed voor hun kleintjes.

Veelgestelde vragen over Lamaze Freddie de Vuurvlieg 3-in-1 Speelgym

De Lamaze Freddie de Vuurvlieg 3-in-1 Speelgym is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 2 jaar. 

De Lamaze Freddie de Vuurvlieg 3-in-1 Speelgym is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Lamaze Freddie de Vuurvlieg 3-in-1 Speelgym weegt slechts 1.01 kg.

De Lamaze Freddie de Vuurvlieg 3-in-1 Speelgym is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Lamaze Freddie de Vuurvlieg 3-in-1 Speelgym: Niet geschikt voor kinderen onder (2) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden