Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Johntoy Badspeelgoed Happy World Bootjes 6 Stuks

Johntoy Badspeelgoed Happy World Bootjes 6 Stuks

5/5
Specificaties Johntoy Badspeelgoed Happy World Bootjes 6 Stuks

Merk

Johntoy

Aanbevolen maximale leeftijd

4 jaar

Gewicht

0.22 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Niet geschikt voor kinderen onder (1) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.

Omschrijving van de Johntoy Badspeelgoed Happy World Bootjes 6 Stuks

Ga het avontuur aan met het Johntoy Badspeelgoed Happy World Bootjes 6 Stuks! Deze set van zes kleurrijke bootjes zorgt ervoor dat badtijd een waar spektakel wordt. Elk bootje is ontworpen met oog voor detail en vrolijke kleuren, waardoor ze onmiddellijk de aandacht trekken van jonge kapiteins in spe. Met deze bootjes kunnen kinderen hun eigen maritieme wereld creëren en zich een echte kapitein voelen. Laat de bootjes drijven in het warme water van de badkuip en laat de verbeelding de vrije loop. De stevige constructie van het speelgoed zorgt ervoor dat ze lang meegaan en bestand zijn tegen het ruwe spel van kleine handjes. Naast het stimuleren van de fantasie en creativiteit van kinderen, helpt het badspeelgoed ook bij de ontwikkeling van de fijne motoriek. Het vasthouden en manoeuvreren van de bootjes bevordert de hand-oogcoördinatie en de grove motoriek. Laat de kleintjes genieten van een interactieve en leerzame badtijd met de Johntoy Badspeelgoed Happy World Bootjes 6 Stuks.

Veelgestelde vragen over Johntoy Badspeelgoed Happy World Bootjes 6 Stuks

De Johntoy Badspeelgoed Happy World Bootjes 6 Stuks is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 4 jaar. 

De Johntoy Badspeelgoed Happy World Bootjes 6 Stuks is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Johntoy Badspeelgoed Happy World Bootjes 6 Stuks weegt slechts 0.22 kg.

De Johntoy Badspeelgoed Happy World Bootjes 6 Stuks is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Johntoy Badspeelgoed Happy World Bootjes 6 Stuks: Niet geschikt voor kinderen onder (1) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden