Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Blokken en ringenset Bouwblokken Siliconen Met piepgeluidje Koala Nummers, letters, figuurtjes en vormen Montessori-

Blokken en ringenset Bouwblokken Siliconen Met piepgeluidje Koala Nummers, letters, figuurtjes en vormen Montessori-

5/5
Specificaties Blokken en ringenset Bouwblokken Siliconen Met piepgeluidje Koala Nummers, letters, figuurtjes en vormen Montessori-

Merk

Aanbevolen maximale leeftijd

4 jaar

Gewicht

Materiaal

Siliconen

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Blokken en ringenset Bouwblokken Siliconen Met piepgeluidje Koala Nummers, letters, figuurtjes en vormen Montessori-

Met deze blokken en ringenset kunnen kinderen eindeloos bouwen en spelen. De set bestaat uit zachte siliconen blokken en ringen met een schattig Koala-ontwerp. Elk blokje heeft een piepgeluidje, wat het nog leuker maakt voor de kleintjes! Met deze set kunnen kinderen niet alleen hun creativiteit en verbeeldingskracht ontwikkelen, maar ook hun cognitieve vaardigheden verbeteren. De blokken zijn voorzien van nummers, letters, dieren, vormen en andere leuke afbeeldingen, waardoor kinderen spelenderwijs kunnen leren. Ze kunnen de blokken stapelen, sorteren op kleur en vorm, of ze gebruiken om simpele wiskundige opdrachten uit te voeren. De zachte siliconen zijn veilig voor kinderen en makkelijk schoon te maken. De set is ideaal voor kinderen vanaf 1 jaar oud en is een geweldig cadeau voor verjaardagen of feestdagen. Laat je kinderen genieten van eindeloos speelplezier en stimuleer hun ontwikkeling met deze unieke blokken en ringenset!

Veelgestelde vragen over Blokken en ringenset Bouwblokken Siliconen Met piepgeluidje Koala Nummers, letters, figuurtjes en vormen Montessori-

De Blokken en ringenset Bouwblokken Siliconen Met piepgeluidje Koala Nummers, letters, figuurtjes en vormen Montessori- is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 4 jaar. 

De Blokken en ringenset Bouwblokken Siliconen Met piepgeluidje Koala Nummers, letters, figuurtjes en vormen Montessori- is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Blokken en ringenset Bouwblokken Siliconen Met piepgeluidje Koala Nummers, letters, figuurtjes en vormen Montessori- weegt slechts .

De Blokken en ringenset Bouwblokken Siliconen Met piepgeluidje Koala Nummers, letters, figuurtjes en vormen Montessori- is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Siliconen.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Blokken en ringenset Bouwblokken Siliconen Met piepgeluidje Koala Nummers, letters, figuurtjes en vormen Montessori-: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden