Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Happy Horse Konijn Richie Knuffeldoekje - Baby cadeau

Happy Horse Konijn Richie Knuffeldoekje - Baby cadeau

5/5
Specificaties Happy Horse Konijn Richie Knuffeldoekje - Baby cadeau

Merk

Happy Horse

Aanbevolen maximale leeftijd

4 jaar

Gewicht

0.03 kg

Materiaal

Pluche

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Happy Horse Konijn Richie Knuffeldoekje - Baby cadeau

Laat je kindje zich veilig en geliefd voelen met het Happy Horse Konijn Richie Knuffeldoekje. Dit schattige knuffeldoekje is gemaakt van heerlijk zacht materiaal en is perfect om de hele dag door te knuffelen. Het konijntje Richie is klaar om het beste vriendje van jouw kindje te worden en zal altijd trouw aan zijn zijde staan. Het knuffeldoekje is nu verkrijgbaar in een prachtige warm groene kleur. Deze unieke kleur maakt het nog specialer en geeft een vrolijke touch aan de knuffelcollectie van jouw kleintje. Het zachte materiaal zorgt ervoor dat het knuffeldoekje comfortabel aanvoelt in de handjes van je kindje en is ook nog eens gemakkelijk schoon te maken. Dit Happy Horse Konijn Richie Knuffeldoekje is het perfecte cadeau voor een baby. Het zal niet alleen de zintuigen van jouw kleintje stimuleren, maar ook een waardevolle metgezel zijn tijdens het knuffelen en slapen. Geef jouw kindje een stukje comfort en vreugde met dit schattige en zachte knuffeldoekje.

Veelgestelde vragen over Happy Horse Konijn Richie Knuffeldoekje - Baby cadeau

De Happy Horse Konijn Richie Knuffeldoekje - Baby cadeau is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 4 jaar. 

De Happy Horse Konijn Richie Knuffeldoekje - Baby cadeau is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Happy Horse Konijn Richie Knuffeldoekje - Baby cadeau weegt slechts 0.03 kg.

De Happy Horse Konijn Richie Knuffeldoekje - Baby cadeau is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Pluche.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Happy Horse Konijn Richie Knuffeldoekje - Baby cadeau: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden