Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Lamaze Dieren Ontdekkingsboekje Babyboekje Educatief Babyspeelgoed

Lamaze Dieren Ontdekkingsboekje Babyboekje Educatief Babyspeelgoed

5/5
Specificaties Lamaze Dieren Ontdekkingsboekje Babyboekje Educatief Babyspeelgoed

Merk

Lamaze

Aanbevolen maximale leeftijd

2 jaar

Gewicht

0.25 kg

Materiaal

Katoen

Veiligheidswaarschuwingen

Niet geschikt voor kinderen onder (2) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.

Omschrijving van de Lamaze Dieren Ontdekkingsboekje Babyboekje Educatief Babyspeelgoed

Het Lamaze Dieren Ontdekkingsboekje is een must-have voor elke baby! Dit educatieve babyspeelgoed is ontworpen om de zintuigen van je kleintje te stimuleren en zijn nieuwsgierigheid te prikkelen. Het boekje is voorzien van zachte bladzijden met vrolijke dieren in levendige kleuren, perfect om de visuele ontwikkeling van je baby te bevorderen. Maar dat is niet alles! De bladzijden van dit boekje zijn gemaakt van verschillende materialen, waardoor je baby verschillende texturen kan ontdekken en voelen. Sommige bladzijden maken zelfs geluid, waardoor je kleintje nog meer plezier zal beleven tijdens het verkennen van dit boekje. Het Lamaze Dieren Ontdekkingsboekje is ook handig voor onderweg, dankzij de ophangclip die je gemakkelijk aan een buggy of autostoel kunt bevestigen. Dit boekje is geschikt voor baby's vanaf 0 maanden en biedt hen de perfecte kennismaking met de wereld van boeken en dieren. Het is niet alleen een bron van vermaak, maar ook een geweldige manier om de ontwikkeling van je baby te bevorderen. Met het Lamaze Dieren Ontdekkingsboekje zal je kleintje zich nooit vervelen en zal hij al spelend leren.

Veelgestelde vragen over Lamaze Dieren Ontdekkingsboekje Babyboekje Educatief Babyspeelgoed

De Lamaze Dieren Ontdekkingsboekje Babyboekje Educatief Babyspeelgoed is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 2 jaar. 

De Lamaze Dieren Ontdekkingsboekje Babyboekje Educatief Babyspeelgoed is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Lamaze Dieren Ontdekkingsboekje Babyboekje Educatief Babyspeelgoed weegt slechts 0.25 kg.

De Lamaze Dieren Ontdekkingsboekje Babyboekje Educatief Babyspeelgoed is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Katoen.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Lamaze Dieren Ontdekkingsboekje Babyboekje Educatief Babyspeelgoed: Niet geschikt voor kinderen onder (2) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden