Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Little Dutch activiteitendriehoek Flowers Butterflies

Little Dutch activiteitendriehoek Flowers Butterflies

5/5
Specificaties Little Dutch activiteitendriehoek Flowers Butterflies

Merk

Little Dutch

Aanbevolen maximale leeftijd

2 jaar

Gewicht

0.51 kg

Materiaal

Pluche

Veiligheidswaarschuwingen

Niet geschikt voor kinderen onder (0) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.

Omschrijving van de Little Dutch activiteitendriehoek Flowers Butterflies

De Little Dutch activiteitendriehoek Flowers Butterflies is een speelgoed dat kleine kinderen meeneemt op een avontuurlijke reis. Met het thema Flowers & Butterflies, zal dit kleurrijke speelgoed zeker de verbeeldingskracht van je kind prikkelen. Dit veelzijdige speelgoed is speciaal ontworpen om op de buik te gebruiken, waardoor je baby gemakkelijk kan spelen terwijl hij of zij op zijn of haar buik ligt. De activiteitendriehoek heeft verschillende speelse functies die je kind zullen betoveren. Van knisperende vissen en spiegeltjes tot een rammelende walvis en een piepende pelikaan, er is zoveel te ontdekken onderweg! Bovendien is dit speelgoed gemaakt van hoogwaardige materialen die veilig zijn voor je baby. Het heeft ook leuke texturen die de zintuigen van je kind zullen prikkelen. Deze activiteitendriehoek is niet alleen leuk, maar ook educatief. Het zal je kind helpen bij het ontwikkelen van zijn of haar fijne motoriek en het stimuleren van zijn of haar nieuwsgierigheid. Kortom, de Little Dutch activiteitendriehoek Flowers Butterflies is het perfecte speelgoed om je kind urenlang bezig te houden en tegelijkertijd hun ontwikkeling te bevorderen.

Veelgestelde vragen over Little Dutch activiteitendriehoek Flowers Butterflies

De Little Dutch activiteitendriehoek Flowers Butterflies is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 2 jaar. 

De Little Dutch activiteitendriehoek Flowers Butterflies is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Little Dutch activiteitendriehoek Flowers Butterflies weegt slechts 0.51 kg.

De Little Dutch activiteitendriehoek Flowers Butterflies is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Pluche.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Little Dutch activiteitendriehoek Flowers Butterflies: Niet geschikt voor kinderen onder (0) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden