Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Sophie de giraf So Pure Bijtring very soft 100% natuurlijk rubber

Sophie de giraf So Pure Bijtring very soft 100% natuurlijk rubber

5/5
Specificaties Sophie de giraf So Pure Bijtring very soft 100% natuurlijk rubber

Merk

Aanbevolen maximale leeftijd

3 jaar

Gewicht

0.12 kg

Materiaal

Rubber

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Sophie de giraf So Pure Bijtring very soft 100% natuurlijk rubber

De Sophie de Giraf So Pure Bijtring is een must-have voor elke ouder die op zoek is naar een natuurlijke oplossing om het pijnlijke tandvlees van hun baby te verzachten. Deze bijtring is gemaakt van 100% natuurlijk rubber, afkomstig van de Braziliaanse rubberboom. Het gebruikte rubber is zacht en veilig voor baby's om op te kauwen. De bijtring is niet alleen gezond en natuurlijk, maar bevat ook verschillende structuren waarop baby's kunnen kauwen. Met zijn schattige ontwerp, compleet met oren, hoorntjes, poten en ringen, zal deze bijtring zeker de aandacht van je kleintje trekken. Het is een waar genot om mee te spelen en ideaal om de pijn te verzachten wanneer de melktanden doorkomen. Bovendien is de Sophie de Giraf So Pure Bijtring gemaakt met oog voor duurzaamheid. Het gebruik van natuurlijk rubber en de afkomst van de Braziliaanse rubberboom zorgen ervoor dat dit product een milieuvriendelijke keuze is. Geef je baby het beste met deze bijtring die niet alleen zacht en effectief is, maar ook goed is voor de planeet.

Veelgestelde vragen over Sophie de giraf So Pure Bijtring very soft 100% natuurlijk rubber

De Sophie de giraf So Pure Bijtring very soft 100% natuurlijk rubber is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 3 jaar. 

De Sophie de giraf So Pure Bijtring very soft 100% natuurlijk rubber is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Sophie de giraf So Pure Bijtring very soft 100% natuurlijk rubber weegt slechts 0.12 kg.

De Sophie de giraf So Pure Bijtring very soft 100% natuurlijk rubber is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Rubber.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Sophie de giraf So Pure Bijtring very soft 100% natuurlijk rubber: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden