Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Bumba : geschenkbox Mijn eerste boekjes

Bumba : geschenkbox Mijn eerste boekjes

5/5
Specificaties Bumba : geschenkbox Mijn eerste boekjes

Merk

Bumba

Aanbevolen maximale leeftijd

6 jaar

Gewicht

404 g

Materiaal

Karton

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Bumba : geschenkbox Mijn eerste boekjes

"Bumba: geschenkbox Mijn eerste boekjes" is een perfect cadeau voor de allerkleinsten! Deze prachtige geschenkdoos bevat 5 prentenboekjes die de zintuigen van kinderen prikkelen en hun verbeelding stimuleren. In deze betoverende geschenkbox vind je boekjes met verschillende thema's, waaronder dieren, groenten & fruit, muziek, onderweg en vrienden. Elk boekje is speciaal ontworpen om de nieuwsgierigheid van kinderen te wekken en hun woordenschat te vergroten. De kleurrijke illustraties brengen de verhalen tot leven en nodigen kinderen uit om te ontdekken en te leren. Deze set is geschikt voor alle leeftijden en biedt urenlang leesplezier voor zowel kinderen als ouders. Elk boekje heeft 4 spreads, inclusief de cover, en is stevig gebonden om lang mee te gaan. Bovendien worden de boekjes geleverd in een handig foedraal, waardoor ze gemakkelijk te bewaren en mee te nemen zijn. Geef de liefde voor lezen door aan de volgende generatie met de Bumba: geschenkbox Mijn eerste boekjes!".

Veelgestelde vragen over Bumba : geschenkbox Mijn eerste boekjes

De Bumba : geschenkbox Mijn eerste boekjes is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 6 jaar. 

De Bumba : geschenkbox Mijn eerste boekjes is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Bumba : geschenkbox Mijn eerste boekjes weegt slechts 404 g.

De Bumba : geschenkbox Mijn eerste boekjes is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Karton.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Bumba : geschenkbox Mijn eerste boekjes: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden