Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. SoftSteps Baby Bijtring Verzachtend voor Tandjespijn Siliconen Bijtring Veilig Bijtspeelgoed

SoftSteps Baby Bijtring Verzachtend voor Tandjespijn Siliconen Bijtring Veilig Bijtspeelgoed

5/5
Specificaties SoftSteps Baby Bijtring Verzachtend voor Tandjespijn Siliconen Bijtring Veilig Bijtspeelgoed

Merk

SoftSteps

Aanbevolen maximale leeftijd

4 jaar

Gewicht

0.06 kg

Materiaal

Siliconen

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de SoftSteps Baby Bijtring Verzachtend voor Tandjespijn Siliconen Bijtring Veilig Bijtspeelgoed

Laat je baby genieten van een rustgevende verlichting tijdens het doorkomen van tandjes met de SoftSteps Baby Bijtring. Deze bijtring is gemaakt van zacht en veilig siliconenmateriaal dat speciaal is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zowel baby's als ouders. Met zijn unieke ontwerp en textuur biedt de SoftSteps Baby Bijtring de perfecte combinatie van comfort en functionaliteit. De zachte en flexibele siliconen nopjes masseren het tandvlees van je baby, waardoor de pijn en irritatie worden verlicht. Bovendien is de bijtring gemakkelijk vast te houden en stimuleert het de ontwikkeling van de fijne motoriek van je kleintje. De veiligheid van je baby staat bij ons voorop. Daarom is de SoftSteps Baby Bijtring gemaakt van 100% BPA-vrij en niet-giftig materiaal. Je kunt dus met een gerust hart je baby laten kauwen en sabbelen op deze bijtring, wetende dat het veilig is voor hun gezondheid. Bovendien is de bijtring gemakkelijk schoon te maken met warm water en zeep, waardoor het hygiënisch en gebruiksvriendelijk is. Kies voor de SoftSteps Baby Bijtring en geef je baby de verlichting die ze verdienen tijdens het doorkomen van tandjes. Het is niet alleen een praktisch hulpmiddel, maar ook een leuk en stimulerend speeltje voor je kleintje. Bestel vandaag nog en geniet van gelukkige lachjes en blije momenten met je baby!

Veelgestelde vragen over SoftSteps Baby Bijtring Verzachtend voor Tandjespijn Siliconen Bijtring Veilig Bijtspeelgoed

De SoftSteps Baby Bijtring Verzachtend voor Tandjespijn Siliconen Bijtring Veilig Bijtspeelgoed is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 4 jaar. 

De SoftSteps Baby Bijtring Verzachtend voor Tandjespijn Siliconen Bijtring Veilig Bijtspeelgoed is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze SoftSteps Baby Bijtring Verzachtend voor Tandjespijn Siliconen Bijtring Veilig Bijtspeelgoed weegt slechts 0.06 kg.

De SoftSteps Baby Bijtring Verzachtend voor Tandjespijn Siliconen Bijtring Veilig Bijtspeelgoed is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Siliconen.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij SoftSteps Baby Bijtring Verzachtend voor Tandjespijn Siliconen Bijtring Veilig Bijtspeelgoed: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden