Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Frummel Waterspeelmat Baby Watermat Speelkleed Opblaasbaar Waterspeelgoed Baby Kraamcadeau Clownfish

Frummel Waterspeelmat Baby Watermat Speelkleed Opblaasbaar Waterspeelgoed Baby Kraamcadeau Clownfish

5/5
Specificaties Frummel Waterspeelmat Baby Watermat Speelkleed Opblaasbaar Waterspeelgoed Baby Kraamcadeau Clownfish

Merk

Aanbevolen maximale leeftijd

6 jaar

Gewicht

0.31 kg

Materiaal

PVC

Veiligheidswaarschuwingen

Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.

Omschrijving van de Frummel Waterspeelmat Baby Watermat Speelkleed Opblaasbaar Waterspeelgoed Baby Kraamcadeau Clownfish

De Frummel Waterspeelmat is niet zomaar een speelkleed, het is een ware bron van plezier en ontwikkeling voor baby's en peuters! Dit innovatieve speelgoed is ontworpen om de zintuiglijke ontwikkeling en motorische vaardigheden van jonge kinderen te stimuleren. Door water en kleurrijke voorwerpen te combineren, biedt de Frummel Waterspeelmat een unieke en interactieve speelervaring voor kinderen van 3 tot 18 maanden oud. Deze opblaasbare watermat neemt je kleintje mee naar de onderwaterwereld met zijn vrolijke Clownfish-design. Door de mat te vullen met water, ontstaat er een speelveld waarin je baby kan ontdekken, grijpen en spetteren. De kleurrijke voorwerpen in de mat, zoals vissen en zeesterren, dagen je kleintje uit om ze aan te raken en te verkennen. Dit bevordert niet alleen de fijne motoriek, maar ook de hand-oogcoördinatie en de tastzin van je kindje. De Frummel Waterspeelmat is niet alleen leuk, maar ook praktisch. Hij is eenvoudig op te blazen en kan gemakkelijk worden opgevouwen en opgeborgen wanneer hij niet wordt gebruikt. Bovendien is de watermat gemaakt van duurzaam materiaal en is hij veilig voor je kindje. Het is het ideale kraamcadeau voor ouders die op zoek zijn naar een speelgoed dat niet alleen vermaakt, maar ook de ontwikkeling van hun kleintje stimuleert.

Veelgestelde vragen over Frummel Waterspeelmat Baby Watermat Speelkleed Opblaasbaar Waterspeelgoed Baby Kraamcadeau Clownfish

De Frummel Waterspeelmat Baby Watermat Speelkleed Opblaasbaar Waterspeelgoed Baby Kraamcadeau Clownfish is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 6 jaar. 

De Frummel Waterspeelmat Baby Watermat Speelkleed Opblaasbaar Waterspeelgoed Baby Kraamcadeau Clownfish is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Frummel Waterspeelmat Baby Watermat Speelkleed Opblaasbaar Waterspeelgoed Baby Kraamcadeau Clownfish weegt slechts 0.31 kg.

De Frummel Waterspeelmat Baby Watermat Speelkleed Opblaasbaar Waterspeelgoed Baby Kraamcadeau Clownfish is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk PVC.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Frummel Waterspeelmat Baby Watermat Speelkleed Opblaasbaar Waterspeelgoed Baby Kraamcadeau Clownfish: Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden