Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. AIR PRO Waterspeelmat Opblaasbaar Inclusief Pomp Hemelsblauw Watermat Baby

AIR PRO Waterspeelmat Opblaasbaar Inclusief Pomp Hemelsblauw Watermat Baby

5/5
Specificaties AIR PRO Waterspeelmat Opblaasbaar Inclusief Pomp Hemelsblauw Watermat Baby

Merk

Aanbevolen maximale leeftijd

5 jaar

Gewicht

0.22 kg

Materiaal

PVC

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de AIR PRO Waterspeelmat Opblaasbaar Inclusief Pomp Hemelsblauw Watermat Baby

Ben je op zoek naar een prachtige waterspeelmat voor jouw kostbare kleintje? Dan is de AIR PRO waterspeelmat opblaasbaar inclusief pomp echt iets voor jou! Deze waterspeelmat is uitgevoerd in een betoverend hemelsblauwe kleur en is van de allerbeste kwaliteit. Speciaal ontworpen voor kinderen van 2 maanden tot 4 jaar oud, biedt deze baby waterspeelmat niet alleen eindeloos speelplezier, maar ook talloze voordelen voor de ontwikkeling van je kind. Als ouder wil je natuurlijk niets dan het beste voor je kind. En met deze waterspeelmat van AIR - PRO geef je je kleintje precies dat. Het speelgoed is niet alleen leuk om mee te spelen, maar het helpt ook bij de ontwikkeling van de hoofd-, nek- en schouderspieren van je kind. Het opblaasbare ontwerp zorgt voor een zachte en comfortabele ondergrond waarop je baby veilig kan liggen, spelen en ontdekken. En dankzij de meegeleverde pomp is de speelmat binnen enkele minuten opgeblazen en klaar voor gebruik. Bovendien staat AIR - PRO garant voor de hoogste kwaliteit. De waterspeelmat is gemaakt van duurzaam en stevig materiaal dat bestand is tegen intensief gebruik. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat je kleintje jarenlang plezier zal beleven aan deze speelmat. Dus waar wacht je nog op? Geef je kind het allerbeste met de AIR PRO waterspeelmat opblaasbaar inclusief pomp in prachtig hemelsblauw!

Veelgestelde vragen over AIR PRO Waterspeelmat Opblaasbaar Inclusief Pomp Hemelsblauw Watermat Baby

De AIR PRO Waterspeelmat Opblaasbaar Inclusief Pomp Hemelsblauw Watermat Baby is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 5 jaar. 

De AIR PRO Waterspeelmat Opblaasbaar Inclusief Pomp Hemelsblauw Watermat Baby is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze AIR PRO Waterspeelmat Opblaasbaar Inclusief Pomp Hemelsblauw Watermat Baby weegt slechts 0.22 kg.

De AIR PRO Waterspeelmat Opblaasbaar Inclusief Pomp Hemelsblauw Watermat Baby is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk PVC.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij AIR PRO Waterspeelmat Opblaasbaar Inclusief Pomp Hemelsblauw Watermat Baby: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden