Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. MiniWal ® Speelmat Baby XXL Puzzelmat Foam Tegels Speelkleed met hek

MiniWal ® Speelmat Baby XXL Puzzelmat Foam Tegels Speelkleed met hek

5/5
Specificaties MiniWal ® Speelmat Baby XXL Puzzelmat Foam Tegels Speelkleed met hek

Merk

Aanbevolen maximale leeftijd

5 jaar

Gewicht

2.33 kg

Materiaal

Rubber

Veiligheidswaarschuwingen

Niet geschikt voor kinderen onder (3) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.

Omschrijving van de MiniWal ® Speelmat Baby XXL Puzzelmat Foam Tegels Speelkleed met hek

Ben je op zoek naar een fantastische speelmat voor je baby? Dan is de MiniWal® Speelmat Baby XXL de perfecte keuze! Deze speelmat is niet alleen ontworpen om je baby te vermaken, maar ook om educatief te zijn. Met zijn kleurrijke en vrolijke afbeeldingen van het alfabet, zal je kleintje plezier hebben terwijl het leert! Wat deze speelmat echt uniek maakt, is zijn veelzijdigheid. In tegenstelling tot een gewoon speelkleed, kan je de MiniWal® Speelmat Baby XXL aanpassen aan jouw behoeften. Je kunt de foam tegels eenvoudig monteren en demonteren, waardoor je de grootte van de speelmat kunt aanpassen. En als extra bonus wordt deze speelmat geleverd met een hek dat je kunt bevestigen om je kind extra bescherming te bieden. De veiligheid van je kind staat voorop, daarom is deze speelmat gemaakt van hoogwaardig en niet-giftig schuim. Je kunt erop vertrouwen dat je baby veilig en comfortabel kan spelen op deze speelmat. Dus waar wacht je nog op? Geef je baby de speelmat waar het van zal houden en waar het tegelijkertijd van kan leren - de MiniWal® Speelmat Baby XXL!

Veelgestelde vragen over MiniWal ® Speelmat Baby XXL Puzzelmat Foam Tegels Speelkleed met hek

De MiniWal ® Speelmat Baby XXL Puzzelmat Foam Tegels Speelkleed met hek is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 5 jaar. 

De MiniWal ® Speelmat Baby XXL Puzzelmat Foam Tegels Speelkleed met hek is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze MiniWal ® Speelmat Baby XXL Puzzelmat Foam Tegels Speelkleed met hek weegt slechts 2.33 kg.

De MiniWal ® Speelmat Baby XXL Puzzelmat Foam Tegels Speelkleed met hek is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Rubber.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij MiniWal ® Speelmat Baby XXL Puzzelmat Foam Tegels Speelkleed met hek: Niet geschikt voor kinderen onder (3) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden