Search
Close this search box.
  1. kraamcadeau
  2. Little Dutch Regenrammelaar Flowers Butterflies FSC

Little Dutch Regenrammelaar Flowers Butterflies FSC

5/5
Specificaties Little Dutch Regenrammelaar Flowers Butterflies FSC

Merk

Little Dutch

Aanbevolen maximale leeftijd

2 jaar

Gewicht

0.17 kg

Materiaal

Hout

Veiligheidswaarschuwingen

Niet geschikt voor kinderen onder (12) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.

Omschrijving van de Little Dutch Regenrammelaar Flowers Butterflies FSC

De Little Dutch Regenrammelaar Flowers Butterflies FSC is een prachtig stuk speelgoed voor baby's. Deze rammelaar is niet alleen leuk, maar stimuleert ook de zintuigelijke ontwikkeling en het muzikale talent van je kleintje. Met de Regenrammelaar Flowers & Butterflies kan je baby schudden en rammelen! Draai de rammelaar om en geniet van het rustgevende geluid van de balletjes die van de ene naar de andere kant van de regenmaker bewegen. De rammelaar is voorzien van balletjes in 3 verschillende kleuren. Deze balletjes vallen door kleine openingen in de buis en zorgen ervoor dat de propeller begint te draaien, wat resulteert in een aangenaam geluid. De Regenrammelaar Flowers & Butterflies is speciaal ontworpen voor kleine handjes en ligt comfortabel in de hand. De houten boven- en onderkant zijn prachtig versierd met een tekening van een zeilboot en een zeemeeuw, geïnspireerd op de Flowers & Butterflies collectie. Dit geeft de rammelaar een unieke en speelse uitstraling. Met de Little Dutch Regenrammelaar Flowers Butterflies FSC kan je baby zich urenlang vermaken. Het is niet alleen een geweldig en stimulerend speelgoed, maar ook een prachtig decoratief item voor de kinderkamer. Het gebruik van FSC-gecertificeerd hout zorgt ervoor dat dit speelgoed niet alleen veilig is voor je kind, maar ook vriendelijk voor het milieu. Kortom, deze Regenrammelaar is een.

Veelgestelde vragen over Little Dutch Regenrammelaar Flowers Butterflies FSC

De Little Dutch Regenrammelaar Flowers Butterflies FSC is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 2 jaar. 

De Little Dutch Regenrammelaar Flowers Butterflies FSC is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Little Dutch Regenrammelaar Flowers Butterflies FSC weegt slechts 0.17 kg.

De Little Dutch Regenrammelaar Flowers Butterflies FSC is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Hout.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Little Dutch Regenrammelaar Flowers Butterflies FSC: Niet geschikt voor kinderen onder (12) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden