Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Sophie de giraf Cosy Play speelkussen

Sophie de giraf Cosy Play speelkussen

5/5
Specificaties Sophie de giraf Cosy Play speelkussen

Merk

Sophie de Giraf

Aanbevolen maximale leeftijd

18 maand

Gewicht

0.79 kg

Materiaal

Polyester

Veiligheidswaarschuwingen

Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.

Omschrijving van de Sophie de giraf Cosy Play speelkussen

Het Sophie de giraf Cosy Play speelkussen is een absolute must-have voor elke ouder die op zoek is naar een veelzijdig en stijlvol speeloppervlak voor hun kleintje. Dit prachtige speelkussen is ontworpen met de behoeften van zowel ontspanning als actief spel in gedachten. Aan de ene kant van het speelkussen bevindt zich een rustige omgeving waar de baby heerlijk kan ontspannen. Het zachte en comfortabele materiaal zorgt ervoor dat de baby zich veilig en geborgen voelt terwijl hij of zij geniet van rustige momenten. Het kussen is perfect voor dutjes, speeltijd op de vloer of gewoon om op te liggen en te genieten van de omgeving. Aan de andere kant van het speelkussen is er een actieve speelzone waar de baby zich kan vermaken en ontwikkelen. Met kleurrijke prints en leuke activiteiten, zoals rammelaars en knisperende texturen, zal de baby gestimuleerd worden om te grijpen, te voelen en te ontdekken. Dit speelkussen biedt een geweldige manier om de motorische vaardigheden van de baby te ontwikkelen en tegelijkertijd plezier te hebben. Met het Sophie de giraf Cosy Play speelkussen krijgt uw baby de perfecte combinatie van ontspanning en speeltijd. Het is niet alleen een functioneel en praktisch product, maar ook een stijlvolle toevoeging aan uw interieur. Geef uw kleintje het beste met dit speelkussen en zie hoe ze genieten van urenlang speelplezier en ontspanning!

Veelgestelde vragen over Sophie de giraf Cosy Play speelkussen

De Sophie de giraf Cosy Play speelkussen is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 18 maand. 

De Sophie de giraf Cosy Play speelkussen is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Sophie de giraf Cosy Play speelkussen weegt slechts 0.79 kg.

De Sophie de giraf Cosy Play speelkussen is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Polyester.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Sophie de giraf Cosy Play speelkussen: Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden