Search
Close this search box.
  1. kraamcadeau
  2. VTech Baby Bumba Muziekboekje Educatief Babyspeelgoed Liedjes en Rijmpjes Van 6 tot 36 Maanden

VTech Baby Bumba Muziekboekje Educatief Babyspeelgoed Liedjes en Rijmpjes Van 6 tot 36 Maanden

5/5
Specificaties VTech Baby Bumba Muziekboekje Educatief Babyspeelgoed Liedjes en Rijmpjes Van 6 tot 36 Maanden

Merk

VTech

Aanbevolen maximale leeftijd

36 maand

Gewicht

0.46 kg

Materiaal

Plastic

Veiligheidswaarschuwingen

Niet geschikt voor kinderen onder (0) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.

Omschrijving van de VTech Baby Bumba Muziekboekje Educatief Babyspeelgoed Liedjes en Rijmpjes Van 6 tot 36 Maanden

Ontdek de magie van het VTech Baby Bumba Muziekboekje, het perfecte educatieve babyspeelgoed voor kinderen van 6 tot 36 maanden. Dit interactieve boekje neemt je kleintje mee op een avontuurlijke reis vol vrolijkheid en plezier met Bumba en zijn vriendjes. Laat je kindje genieten van kleurrijke illustraties en een knipperend lichtje dat de visuele ontwikkeling stimuleert. Terwijl ze bladzijden omslaan, ontwikkelen ze ook hun grove motoriek. Maar dat is niet alles! Dit muziekboekje biedt ook vrolijke rijmpjes, melodietjes en een gezongen Bumba liedje. Het beste van alles is dat deze liedjes en rijmpjes worden gezongen door de originele stemmen van Bumba en zijn vriendjes, wat zorgt voor een extra betoverende ervaring. Met het VTech Baby Bumba Muziekboekje bied je je kindje niet alleen eindeloos speelplezier, maar ook een leerzame ervaring. Laat ze kennismaken met de wondere wereld van muziek en stimuleer hun ontwikkeling op verschillende gebieden. Dit muziekboekje is de perfecte metgezel voor je kleintje, waar ze ook zijn. Laat hun verbeelding de vrije loop terwijl ze zich onderdompelen in de betoverende melodieën en vrolijke verhaaltjes van Bumba en zijn vriendjes.

Veelgestelde vragen over VTech Baby Bumba Muziekboekje Educatief Babyspeelgoed Liedjes en Rijmpjes Van 6 tot 36 Maanden

De VTech Baby Bumba Muziekboekje Educatief Babyspeelgoed Liedjes en Rijmpjes Van 6 tot 36 Maanden is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 36 maand. 

De VTech Baby Bumba Muziekboekje Educatief Babyspeelgoed Liedjes en Rijmpjes Van 6 tot 36 Maanden is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze VTech Baby Bumba Muziekboekje Educatief Babyspeelgoed Liedjes en Rijmpjes Van 6 tot 36 Maanden weegt slechts 0.46 kg.

De VTech Baby Bumba Muziekboekje Educatief Babyspeelgoed Liedjes en Rijmpjes Van 6 tot 36 Maanden is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Plastic.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij VTech Baby Bumba Muziekboekje Educatief Babyspeelgoed Liedjes en Rijmpjes Van 6 tot 36 Maanden: Niet geschikt voor kinderen onder (0) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden