Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Happy Horse Konijn Richie Rammelaar Donkergrijs Baby cadeau

Happy Horse Konijn Richie Rammelaar Donkergrijs Baby cadeau

5/5
Specificaties Happy Horse Konijn Richie Rammelaar Donkergrijs Baby cadeau

Merk

Happy Horse

Aanbevolen maximale leeftijd

2 jaar

Gewicht

0.04 kg

Materiaal

Pluche

Veiligheidswaarschuwingen

Niet geschikt voor kinderen onder (2) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.

Omschrijving van de Happy Horse Konijn Richie Rammelaar Donkergrijs Baby cadeau

De Happy Horse Konijn Richie Rammelaar Donkergrijs is het perfecte baby cadeau! Dit schattige donkergrijze konijn is niet alleen een trouwe speelkameraad voor uw kindje, maar ook een geweldige bron van plezier. Met zijn vrolijke rammelgeluidje zal hij de zintuigen van uw kleintje zeker prikkelen. Deze rammelaar is gemaakt van super zacht materiaal dat heerlijk aanvoelt. Het konijntje is perfect ontworpen voor kleine handjes en is gemakkelijk vast te houden. Uw baby zal dol zijn op het verkennen van de verschillende texturen en het ontdekken van de geluiden die deze schattige rammelaar maakt. Met de Happy Horse Konijn Richie Rammelaar Donkergrijs kunt u zeker voor de dag komen! De trendy donkergrijze kleur en het schattige design maken deze rammelaar een stijlvol accessoire voor elke babykamer. Het is niet alleen een geweldig speeltje, maar ook een prachtige decoratie. Geef dit cadeau aan een speciaal kindje en zie hoe ze vol vreugde spelen met hun nieuwe speelkameraadje.

Veelgestelde vragen over Happy Horse Konijn Richie Rammelaar Donkergrijs Baby cadeau

De Happy Horse Konijn Richie Rammelaar Donkergrijs Baby cadeau is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 2 jaar. 

De Happy Horse Konijn Richie Rammelaar Donkergrijs Baby cadeau is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Happy Horse Konijn Richie Rammelaar Donkergrijs Baby cadeau weegt slechts 0.04 kg.

De Happy Horse Konijn Richie Rammelaar Donkergrijs Baby cadeau is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Pluche.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Happy Horse Konijn Richie Rammelaar Donkergrijs Baby cadeau: Niet geschikt voor kinderen onder (2) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden