Search
Close this search box.
  1. kraamcadeau
  2. Love by Lily groot speelkleed Hop Up And Down Rabbit 150x200cm

Love by Lily groot speelkleed Hop Up And Down Rabbit 150x200cm

5/5
Specificaties Love by Lily groot speelkleed Hop Up And Down Rabbit 150x200cm

Merk

Aanbevolen maximale leeftijd

5 jaar

Gewicht

2055 g

Materiaal

Polyester

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Love by Lily groot speelkleed Hop Up And Down Rabbit 150x200cm

Dit Love by Lily groot speelkleed, genaamd Hop Up And Down Rabbit, is een must-have voor elke speelruimte. Of het nu in de woonkamer, kinderkamer of speelhoek is, dit speelkleed voegt een vleugje vrolijkheid toe aan elke omgeving. Het heeft een afmeting van 150x200cm, waardoor er voldoende ruimte is om te spelen en te ontspannen. Wat dit speelkleed extra speciaal maakt, is het schattige konijnendesign. Met zijn zachte, pluizige vacht nodigt het uit om erop te knuffelen en te spelen. Het kleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat comfortabel is voor zowel kinderen als volwassenen. Bovendien is het kleed gemakkelijk schoon te maken, waardoor het perfect is voor zowel binnen- als buitengebruik. Met dit liefdevolle konijn creëer je een leuke speelplek waar je samen kunt spelen. Het stimuleert de verbeelding en creativiteit van kinderen, terwijl het ook een gezellige plek biedt om te ontspannen. Of het nu gaat om het bouwen van een fort, het spelen van spelletjes of het lezen van een boek, dit speelkleed biedt eindeloze mogelijkheden voor plezier en avontuur. Breng een beetje speelse magie in je huis met dit Love by Lily groot speelkleed Hop Up And Down Rabbit. Het is niet alleen een praktische toevoeging aan elke ruimte, maar ook een schattige metgezel waar je van zult houden.

Veelgestelde vragen over Love by Lily groot speelkleed Hop Up And Down Rabbit 150x200cm

De Love by Lily groot speelkleed Hop Up And Down Rabbit 150x200cm is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 5 jaar. 

De Love by Lily groot speelkleed Hop Up And Down Rabbit 150x200cm is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Love by Lily groot speelkleed Hop Up And Down Rabbit 150x200cm weegt slechts 2055 g.

De Love by Lily groot speelkleed Hop Up And Down Rabbit 150x200cm is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Polyester.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Love by Lily groot speelkleed Hop Up And Down Rabbit 150x200cm: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden