Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Playgro Buigbare Bendy Ball Grijp- en Bijtspeelgoed incl rammelaar Activiteitenbal

Playgro Buigbare Bendy Ball Grijp- en Bijtspeelgoed incl rammelaar Activiteitenbal

5/5
Specificaties Playgro Buigbare Bendy Ball Grijp- en Bijtspeelgoed incl rammelaar Activiteitenbal

Merk

Playgro

Aanbevolen maximale leeftijd

5 jaar

Gewicht

0.11 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Playgro Buigbare Bendy Ball Grijp- en Bijtspeelgoed incl rammelaar Activiteitenbal

De Playgro Buigbare Bendy Ball is het ultieme speelgoed voor de kleine avonturiers! Met zijn vrolijk gekleurde en buigbare buitenkant is deze bal perfect voor de drukke vingertjes van je baby. De Bendy Ball zal je kleintje zeker vermaken en tegelijkertijd helpen met de ontwikkeling van hun motorische vaardigheden, terwijl ze achter de bal aan kruipen. Maar dat is nog niet alles! Deze unieke bal heeft ook een rammelaar aan de binnenkant, waardoor er een verrassend geluid ontstaat wanneer je baby ermee speelt. Dit zorgt voor extra stimulatie en prikkelt de zintuigen van je kindje. De combinatie van beweging en geluid maakt de Playgro Buigbare Bendy Ball een onmisbaar speelgoed voor de ontwikkeling van je baby. Laat je kleintje genieten van uren speelplezier en ontdekking met de Playgro Buigbare Bendy Ball Grijp- en Bijtspeelgoed incl rammelaar Activiteitenbal. Met zijn buigzame vorm, vrolijke kleuren en interactieve functies is dit speelgoed een must-have voor alle ouders die op zoek zijn naar een speelgoed dat zowel leuk als leerzaam is.

Veelgestelde vragen over Playgro Buigbare Bendy Ball Grijp- en Bijtspeelgoed incl rammelaar Activiteitenbal

De Playgro Buigbare Bendy Ball Grijp- en Bijtspeelgoed incl rammelaar Activiteitenbal is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 5 jaar. 

De Playgro Buigbare Bendy Ball Grijp- en Bijtspeelgoed incl rammelaar Activiteitenbal is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Playgro Buigbare Bendy Ball Grijp- en Bijtspeelgoed incl rammelaar Activiteitenbal weegt slechts 0.11 kg.

De Playgro Buigbare Bendy Ball Grijp- en Bijtspeelgoed incl rammelaar Activiteitenbal is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Playgro Buigbare Bendy Ball Grijp- en Bijtspeelgoed incl rammelaar Activiteitenbal: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden