Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Sophie de giraf So Pure Bijtring Rond

Sophie de giraf So Pure Bijtring Rond

5/5
Specificaties Sophie de giraf So Pure Bijtring Rond

Merk

Aanbevolen maximale leeftijd

2 jaar

Gewicht

0.08 kg

Materiaal

Rubber

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Sophie de giraf So Pure Bijtring Rond

De Sophie de giraf So Pure bijtring rond is een must-have om het ongemak van doorkomende tandjes bij baby's te verlichten! Deze bijtring is gemaakt van 100% natuurlijk rubber dat afkomstig is van de Braziliaanse rubberboom (Hevea), net zoals de populaire Sophie de giraf. Hierdoor is de bijtring veilig en natuurlijk voor je baby. De bijtring heeft verschillende plekjes waarop je baby kan kauwen, zoals de oren, hoorntjes, poten en de ringen. Dit zorgt voor een geweldige sensorische ervaring en vermindert de pijn tijdens het doorkomen van de melktanden. Bovendien is de bijtring gemakkelijk vast te pakken en vast te houden door kleine handjes. Met de Sophie de giraf So Pure bijtring rond geef je je baby niet alleen verlichting, maar ook een leuk en stimulerend speeltje. Het is een perfect cadeau voor ouders die op zoek zijn naar een veilig en natuurlijk alternatief voor traditionele bijtringen. Laat je baby genieten van dit geweldige product en geef ze de pijnverlichting die ze verdienen tijdens deze belangrijke mijlpaal in hun ontwikkeling.

Veelgestelde vragen over Sophie de giraf So Pure Bijtring Rond

De Sophie de giraf So Pure Bijtring Rond is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 2 jaar. 

De Sophie de giraf So Pure Bijtring Rond is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Sophie de giraf So Pure Bijtring Rond weegt slechts 0.08 kg.

De Sophie de giraf So Pure Bijtring Rond is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Rubber.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Sophie de giraf So Pure Bijtring Rond: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden