Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Rammelaar Baby bijtspeeltje baby rammelaar bijtring baby speelgoed 0

Rammelaar Baby bijtspeeltje baby rammelaar bijtring baby speelgoed 0

5/5
Specificaties Rammelaar Baby bijtspeeltje baby rammelaar bijtring baby speelgoed 0

Merk

Merkloos / Sans marque

Aanbevolen maximale leeftijd

1 jaar

Gewicht

0.14 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.

Omschrijving van de Rammelaar Baby bijtspeeltje baby rammelaar bijtring baby speelgoed 0

De Rammelaar Baby bijtspeeltje is niet zomaar een gewoon speeltje. Het is een wonderbaarlijke combinatie van een rammelaar en een bijtspeeltje, speciaal ontworpen voor baby's vanaf 0 maanden. Dit multifunctionele speelgoed zal zowel ouders als baby's betoveren. Met zijn doolhof van zachte, doorlopende buizen en levendige kleuren zal deze rammelaar meteen de aandacht van je kleintje trekken. De zachte buizen zijn perfect voor kleine handjes om vast te pakken en te verkennen, terwijl de verschillende texturen en reliëfs een stimulerende tactiele ervaring bieden. Bovendien is deze rammelaar ook een bijtspeeltje, wat ideaal is voor baby's die last hebben van doorkomende tandjes. Het zachte materiaal is veilig om op te kauwen en kan verlichting bieden bij pijnlijk tandvlees. Dit baby speelgoed is niet alleen leuk, maar ook veilig en duurzaam. Het is gemaakt van hoogwaardig BPA-vrij materiaal dat voldoet aan de strengste veiligheidsnormen. Daarnaast is het eenvoudig schoon te maken en te onderhouden, wat het ideaal maakt voor dagelijks gebruik. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een babyshower of gewoon je eigen kleintje wilt verwennen, de Rammelaar Baby bijtspeeltje is de perfecte keuze.

Veelgestelde vragen over Rammelaar Baby bijtspeeltje baby rammelaar bijtring baby speelgoed 0

De Rammelaar Baby bijtspeeltje baby rammelaar bijtring baby speelgoed 0 is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 1 jaar. 

De Rammelaar Baby bijtspeeltje baby rammelaar bijtring baby speelgoed 0 is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Rammelaar Baby bijtspeeltje baby rammelaar bijtring baby speelgoed 0 weegt slechts 0.14 kg.

De Rammelaar Baby bijtspeeltje baby rammelaar bijtring baby speelgoed 0 is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Rammelaar Baby bijtspeeltje baby rammelaar bijtring baby speelgoed 0: Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden