Search
Close this search box.
  1. kraamcadeau
  2. JUMPYTOYS BABY BLOKKEN SILICONEN BLOKKEN SET 12 STUKS DIEREN/FIGUREN/CIJFERS BABYSPEELGOED ONTWIKKELING VAN JE KIND

JUMPYTOYS BABY BLOKKEN SILICONEN BLOKKEN SET 12 STUKS DIEREN/FIGUREN/CIJFERS BABYSPEELGOED ONTWIKKELING VAN JE KIND

5/5
Specificaties JUMPYTOYS BABY BLOKKEN SILICONEN BLOKKEN SET 12 STUKS DIEREN/FIGUREN/CIJFERS BABYSPEELGOED ONTWIKKELING VAN JE KIND

Merk

Jumpytoys

Aanbevolen maximale leeftijd

24 maand

Gewicht

0.35 kg

Materiaal

Siliconen

Veiligheidswaarschuwingen

Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.

Omschrijving van de JUMPYTOYS BABY BLOKKEN SILICONEN BLOKKEN SET 12 STUKS DIEREN/FIGUREN/CIJFERS BABYSPEELGOED ONTWIKKELING VAN JE KIND

Onze Jumpytoys Baby Blokken Siliconen Blokken Set is het perfecte speelgoed voor de ontwikkeling van je kind! Deze set bestaat uit 12 kleurrijke blokken gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal, dat volledig BPA-vrij is en veilig is voor je kleintje. Met deze blokkenset kan je kind op een speelse manier zijn motoriek verder ontwikkelen. Ze kunnen torens bouwen en de verschillende dieren, figuren en cijfers herkennen die op de blokken staan afgebeeld. Daarnaast kunnen de blokken ook dienen als bijtring, wat vooral handig is tijdens het doorkomen van de tandjes. Deze blokkenset is niet alleen leuk en educatief, maar ook duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. De blokken kunnen worden afgespoeld met water en zeep of in de vaatwasser worden gereinigd. Ze zijn ook gemakkelijk op te bergen in de bijgeleverde opbergzak. Geef je kind de kans om te spelen, leren en ontwikkelen met onze Jumpytoys Baby Blokken Siliconen Blokken Set!

Veelgestelde vragen over JUMPYTOYS BABY BLOKKEN SILICONEN BLOKKEN SET 12 STUKS DIEREN/FIGUREN/CIJFERS BABYSPEELGOED ONTWIKKELING VAN JE KIND

De JUMPYTOYS BABY BLOKKEN SILICONEN BLOKKEN SET 12 STUKS DIEREN/FIGUREN/CIJFERS BABYSPEELGOED ONTWIKKELING VAN JE KIND is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 24 maand. 

De JUMPYTOYS BABY BLOKKEN SILICONEN BLOKKEN SET 12 STUKS DIEREN/FIGUREN/CIJFERS BABYSPEELGOED ONTWIKKELING VAN JE KIND is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze JUMPYTOYS BABY BLOKKEN SILICONEN BLOKKEN SET 12 STUKS DIEREN/FIGUREN/CIJFERS BABYSPEELGOED ONTWIKKELING VAN JE KIND weegt slechts 0.35 kg.

De JUMPYTOYS BABY BLOKKEN SILICONEN BLOKKEN SET 12 STUKS DIEREN/FIGUREN/CIJFERS BABYSPEELGOED ONTWIKKELING VAN JE KIND is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Siliconen.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij JUMPYTOYS BABY BLOKKEN SILICONEN BLOKKEN SET 12 STUKS DIEREN/FIGUREN/CIJFERS BABYSPEELGOED ONTWIKKELING VAN JE KIND: Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden