Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Mushie Stapeltoren Stapeltorens Forrest

Mushie Stapeltoren Stapeltorens Forrest

5/5
Specificaties Mushie Stapeltoren Stapeltorens Forrest

Merk

Mushie

Aanbevolen maximale leeftijd

3 jaar

Gewicht

0.50 kg

Materiaal

Siliconen

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Mushie Stapeltoren Stapeltorens Forrest

De Mushie Stapeltoren 'Stapeltorens Forrest' is een veelzijdig speelgoed voor baby's en peuters. Het bestaat uit drie stapelbekers met een gesloten bodem en vijf stapelbekers met vormen in de bodem, waardoor water of zand er doorheen kan stromen. Dit zorgt voor eindeloos speelplezier in bad, op het strand en in de zandbak. Daarnaast is de Mushie stapeltoren niet alleen leuk, maar ook goed voor de ontwikkeling van fijne motoriek en hand-oog coördinatie. De verschillende maten van de bekers, variërend van 8.5 x 5 cm tot 5.5 x 3.5 cm, stimuleren de grijp- en stapelvaardigheden van je kleintje. De toren is maar liefst 30 cm hoog, waardoor het een uitdagend en leerzaam speelgoed is voor kinderen van verschillende leeftijden. De stapeltoren is gemaakt van polypropyleen, een veilige plasticsoort die vrij is van schadelijke stoffen zoals BPA, PVC en ftalaten. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid van je kind tijdens het spelen. Bovendien is dit prachtige speelgoed uit de Hyge-collectie van Mushie een ideaal kraamcadeau. Met zijn kleurrijke en speelse uitstraling zal het zeker in de smaak vallen bij zowel ouders als kinderen. Kies voor de Mushie Stapeltoren 'Stapeltorens Forrest' en geef je kind urenlang speelplezier en ontwik.

Veelgestelde vragen over Mushie Stapeltoren Stapeltorens Forrest

De Mushie Stapeltoren Stapeltorens Forrest is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 3 jaar. 

De Mushie Stapeltoren Stapeltorens Forrest is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Mushie Stapeltoren Stapeltorens Forrest weegt slechts 0.50 kg.

De Mushie Stapeltoren Stapeltorens Forrest is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Siliconen.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Mushie Stapeltoren Stapeltorens Forrest: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden