Search
Close this search box.
  1. kraamcadeau
  2. BabyDan Speelmat Foam Vierkant Tegels 90 x 90 Roze Voor binnen en buiten

BabyDan Speelmat Foam Vierkant Tegels 90 x 90 Roze Voor binnen en buiten

5/5
Specificaties BabyDan Speelmat Foam Vierkant Tegels 90 x 90 Roze Voor binnen en buiten

Merk

Aanbevolen maximale leeftijd

6 jaar

Gewicht

0.83 kg

Materiaal

Foam

Veiligheidswaarschuwingen

Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.

Omschrijving van de BabyDan Speelmat Foam Vierkant Tegels 90 x 90 Roze Voor binnen en buiten

De BabyDan Speelmat Foam Vierkant Tegels 90 x 90 is de perfecte speelmat voor baby's en kinderen. Met deze mat kunnen ze heerlijk spelen, zowel binnen als buiten. De mat is gemaakt van zacht EVA schuim, maar is volledig vrij van weekmakers (BPA). Geen koude vloeren meer, want met deze speelmat wordt elke plek een zachte speelplaats. Deze speelmat is niet alleen geschikt voor binnen, maar kan ook buiten gebruikt worden. Hij is duurzaam en waterdicht, dus perfect voor avonturen in de tuin of op het terras. Bovendien is de mat gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek. En het beste van alles is dat dit product geen formaldehyde bevat, waardoor het veilig is voor uw kleintjes. De speelmat is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u kunt kiezen welke het beste bij uw interieur past. Met de BabyDan Speelmat Foam Vierkant Tegels 90 x 90 kunt u uw baby of kind een veilige en comfortabele speelplek bieden, zowel binnen als buiten. Laat hun verbeelding de vrije loop terwijl ze spelen en ontdekken op deze zachte en duurzame speelmat.

Veelgestelde vragen over BabyDan Speelmat Foam Vierkant Tegels 90 x 90 Roze Voor binnen en buiten

De BabyDan Speelmat Foam Vierkant Tegels 90 x 90 Roze Voor binnen en buiten is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 6 jaar. 

De BabyDan Speelmat Foam Vierkant Tegels 90 x 90 Roze Voor binnen en buiten is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze BabyDan Speelmat Foam Vierkant Tegels 90 x 90 Roze Voor binnen en buiten weegt slechts 0.83 kg.

De BabyDan Speelmat Foam Vierkant Tegels 90 x 90 Roze Voor binnen en buiten is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Foam.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij BabyDan Speelmat Foam Vierkant Tegels 90 x 90 Roze Voor binnen en buiten: Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden