Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Munchkin Super scoop bah toy organizer

Munchkin Super scoop bah toy organizer

5/5
Specificaties Munchkin Super scoop bah toy organizer

Merk

Munchkin

Aanbevolen maximale leeftijd

5 jaar

Gewicht

0.41 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.

Omschrijving van de Munchkin Super scoop bah toy organizer

Met de Munchkin Super Scoop badspeelgoed organizer heb je nooit meer last van rondslingerend speelgoed in de badkamer. Deze handige organizer is voorzien van een sterke zuignap waarmee je hem veilig kunt bevestigen aan de wand van de badkuip. Zo blijft hij stevig op zijn plaats, zelfs als je kleintje er enthousiast in graait. De netstof van de organizer zorgt ervoor dat de lucht goed kan circuleren, waardoor het speelgoed snel droogt en er geen schimmel kan ontstaan. Dankzij de extra grote opening kun je in één keer meerdere speeltjes verzamelen en opruimen, zonder dat je ze stuk voor stuk hoeft op te rapen. Let op: het speelgoed is niet inbegrepen bij de organizer. De Munchkin Super Scoop is ook speciaal ontworpen om gemakkelijk door kinderen te kunnen worden gehanteerd. Zo kunnen ze zelf hun badspeelgoed opruimen na het badderen, wat niet alleen handig is, maar ook bijdraagt aan hun ontwikkeling. Deze organizer biedt een goede opbergmogelijkheid voor al het badspeelgoed, zodat je badkamer altijd netjes en opgeruimd blijft.

Veelgestelde vragen over Munchkin Super scoop bah toy organizer

De Munchkin Super scoop bah toy organizer is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 5 jaar. 

De Munchkin Super scoop bah toy organizer is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Munchkin Super scoop bah toy organizer weegt slechts 0.41 kg.

De Munchkin Super scoop bah toy organizer is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Munchkin Super scoop bah toy organizer: Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden