Search
Close this search box.
  1. kraamcadeau
  2. Fisher-Price Sit-Me-Up Floor Seat met Dienblad Kinderstoel

Fisher-Price Sit-Me-Up Floor Seat met Dienblad Kinderstoel

5/5
Specificaties Fisher-Price Sit-Me-Up Floor Seat met Dienblad Kinderstoel

Merk

Fisher-Price

Aanbevolen maximale leeftijd

12 maand

Gewicht

2.99 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Fisher-Price Sit-Me-Up Floor Seat met Dienblad Kinderstoel

De Fisher-Price Sit-Me-Up Floor Seat met Dienblad Kinderstoel is een draagbaar babystoeltje dat je kleintje helpt om rechtop te zitten. Het stoeltje heeft een brede en stevige basis die je kindje ondersteunt tijdens het zitten. Daarnaast bevat het stoeltje ook 2 kettingspeeltjes waar je kleintje mee kan spelen, evenals een verwijderbaar bakje voor snacks. Het handige is dat dit bakje ook in de vaatwasser kan worden gereinigd. Dit Zitten Spelen Vloerstoeltje van Fisher-Price is niet alleen comfortabel voor je kleintje, maar ook superhandig voor jou. Het stoeltje kan namelijk eenvoudig worden opgevouwen, zodat je het gemakkelijk kunt opbergen of overal mee naartoe kunt nemen. Bovendien is het kussentje in het stoeltje verwijderbaar en kan het in de wasmachine worden gewassen voor extra hygiëne. Het is belangrijk om te vermelden dat dit stoeltje alleen geschikt is voor kinderen die hun hoofdje zonder hulp rechtop kunnen houden en nog niet kunnen lopen of uit het stoeltje kunnen klimmen. Met de Fisher-Price Sit-Me-Up Floor Seat met Dienblad Kinderstoel krijgt je kleintje een comfortabele en veilige zitplaats om te spelen en te genieten van snacks.

Veelgestelde vragen over Fisher-Price Sit-Me-Up Floor Seat met Dienblad Kinderstoel

De Fisher-Price Sit-Me-Up Floor Seat met Dienblad Kinderstoel is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 12 maand. 

De Fisher-Price Sit-Me-Up Floor Seat met Dienblad Kinderstoel is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Fisher-Price Sit-Me-Up Floor Seat met Dienblad Kinderstoel weegt slechts 2.99 kg.

De Fisher-Price Sit-Me-Up Floor Seat met Dienblad Kinderstoel is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Fisher-Price Sit-Me-Up Floor Seat met Dienblad Kinderstoel: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden