Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Hakuna Matte Speelkleed Baby XXL speelmat foam Jungle

Hakuna Matte Speelkleed Baby XXL speelmat foam Jungle

5/5
Specificaties Hakuna Matte Speelkleed Baby XXL speelmat foam Jungle

Merk

Aanbevolen maximale leeftijd

4 jaar

Gewicht

3600 g

Materiaal

Foam

Veiligheidswaarschuwingen

Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.

Omschrijving van de Hakuna Matte Speelkleed Baby XXL speelmat foam Jungle

Het Hakuna Matte speelkleed is niet zomaar een speelmat, het is een avontuurlijke jungle voor jouw kleintje om te ontdekken! Met zijn extra grote formaat van 60 x 60 cm per vierkant, biedt deze XXL speelmat alle ruimte die jouw baby nodig heeft om vrij te bewegen en te spelen. Het speelkleed bestaat uit zes schuimrubberen vierkanten, wat betekent dat het vier keer zo groot is als een normale speelmat. Deze speelmat is niet alleen groot, maar ook zacht en comfortabel. Gemaakt van hoogwaardig schuimrubber, biedt het een veilige en zachte ondergrond voor jouw kleintje om op te kruipen, te rollen en te spelen. De speelmat is speciaal ontworpen om de ontwikkeling van de motorische vaardigheden van jouw baby te stimuleren. De kleurrijke en vrolijke jungleprint trekt de aandacht van jouw kleintje en moedigt hem aan om te grijpen naar de schattige dieren die op de mat zijn afgebeeld. Het Hakuna Matte speelkleed is niet alleen een geweldige speelplek voor jouw baby, maar ook een prachtige toevoeging aan de kinderkamer. Met zijn levendige kleuren en unieke ontwerp zal het speelkleed de ruimte opvrolijken en een speelse sfeer creëren. Het is gemakkelijk schoon te maken en op te bergen, zodat je het speelkleed altijd bij de hand hebt wanneer jouw kleintje zin heeft in een avontuur in de jungle.

Veelgestelde vragen over Hakuna Matte Speelkleed Baby XXL speelmat foam Jungle

De Hakuna Matte Speelkleed Baby XXL speelmat foam Jungle is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 4 jaar. 

De Hakuna Matte Speelkleed Baby XXL speelmat foam Jungle is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Hakuna Matte Speelkleed Baby XXL speelmat foam Jungle weegt slechts 3600 g.

De Hakuna Matte Speelkleed Baby XXL speelmat foam Jungle is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Foam.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Hakuna Matte Speelkleed Baby XXL speelmat foam Jungle: Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden