Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Lionelo Anika Plus Babygym 2 in 1 Speelkleed 5 speelgoed

Lionelo Anika Plus Babygym 2 in 1 Speelkleed 5 speelgoed

5/5
Specificaties Lionelo Anika Plus Babygym 2 in 1 Speelkleed 5 speelgoed

Merk

Lionelo

Aanbevolen maximale leeftijd

24 maand

Gewicht

1.51 kg

Materiaal

Polyester

Veiligheidswaarschuwingen

Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.

Omschrijving van de Lionelo Anika Plus Babygym 2 in 1 Speelkleed 5 speelgoed

Met de Lionelo Anika Plus Babygym 2 in 1 Speelkleed 5 speelgoed wordt de zintuiglijke stimulatie van jouw baby naar een hoger niveau getild. In de eerste levensmaanden ontdekken kinderen de wereld vooral door te zien en te voelen. Dit speelkleed zal de baby helpen bij het ontdekken van nieuwe vormen en kleuren, waardoor zijn motorische en visuele coördinatie en ruimtelijke vaardigheden worden ontwikkeld. Wat dit speelkleed echt uniek maakt, is de prachtige afdruk. Het kleurrijke en levendige design zal de aandacht van jouw kleintje zeker trekken. Het speelkleed is niet alleen een geweldige plek om te spelen, maar ook een mooie toevoeging aan de kinderkamer. Het speelkleed wordt geleverd met 5 verschillende speeltjes, waaronder een rammelaar en een bijtring, die de baby helpen bij het ontwikkelen van zijn grijp- en tastvaardigheden. Daarnaast is het speelkleed ook voorzien van een spiegel, zodat de baby zijn eigen reflectie kan ontdekken. Met de Lionelo Anika Plus Babygym 2 in 1 Speelkleed 5 speelgoed geef je jouw baby niet alleen een veilige en comfortabele speelplek, maar ook een geweldige manier om zijn zintuigen te stimuleren en zijn ontwikkeling te bevorderen.

Veelgestelde vragen over Lionelo Anika Plus Babygym 2 in 1 Speelkleed 5 speelgoed

De Lionelo Anika Plus Babygym 2 in 1 Speelkleed 5 speelgoed is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 24 maand. 

De Lionelo Anika Plus Babygym 2 in 1 Speelkleed 5 speelgoed is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Lionelo Anika Plus Babygym 2 in 1 Speelkleed 5 speelgoed weegt slechts 1.51 kg.

De Lionelo Anika Plus Babygym 2 in 1 Speelkleed 5 speelgoed is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Polyester.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Lionelo Anika Plus Babygym 2 in 1 Speelkleed 5 speelgoed: Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden