Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. JohnToy Badeendjes 8 Stuks Badspeelgoed

JohnToy Badeendjes 8 Stuks Badspeelgoed

5/5
Specificaties JohnToy Badeendjes 8 Stuks Badspeelgoed

Merk

John Toys

Aanbevolen maximale leeftijd

3 jaar

Gewicht

128 g

Materiaal

Rubber

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de JohnToy Badeendjes 8 Stuks Badspeelgoed

Geniet van eindeloos speelplezier met deze set van 8 badeendjes van JohnToy. Deze schattige badeendjes zijn perfect voor in bad en zorgen voor een geweldige speelervaring voor kinderen. Laat de badeendjes lekker rondzwemmen in het water en creëer je eigen avonturen in de badkuip. Deze set van 8 badeendjes is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat veilig is voor kinderen. Elk badeendje heeft een uniek en kleurrijk ontwerp, waardoor ze er extra leuk uitzien. De badeendjes zijn niet alleen leuk om mee te spelen in bad, maar kunnen ook gebruikt worden om kinderen te leren over kleuren, tellen en drijvende objecten. Met deze JohnToy badeendjes wordt badtijd een feestje! Laat je kinderen hun verbeelding gebruiken terwijl ze de eendjes laten zwemmen en allerlei leuke avonturen bedenken. Of het nu gaat om een spannende race of een rustige boottocht, deze badeendjes zorgen voor urenlang speelplezier. Bestel nu deze set van 8 badeendjes en maak van badtijd het favoriete moment van de dag voor je kinderen.

Veelgestelde vragen over JohnToy Badeendjes 8 Stuks Badspeelgoed

De JohnToy Badeendjes 8 Stuks Badspeelgoed is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 3 jaar. 

De JohnToy Badeendjes 8 Stuks Badspeelgoed is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze JohnToy Badeendjes 8 Stuks Badspeelgoed weegt slechts 128 g.

De JohnToy Badeendjes 8 Stuks Badspeelgoed is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Rubber.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij JohnToy Badeendjes 8 Stuks Badspeelgoed: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden