Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Playgro Geschenkset Kadoset badspeeltjes Jungle dieren 8st Volledig afgesloten Schimmelvrij

Playgro Geschenkset Kadoset badspeeltjes Jungle dieren 8st Volledig afgesloten Schimmelvrij

5/5
Specificaties Playgro Geschenkset Kadoset badspeeltjes Jungle dieren 8st Volledig afgesloten Schimmelvrij

Merk

Playgro

Aanbevolen maximale leeftijd

60 maand

Gewicht

0.30 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Playgro Geschenkset Kadoset badspeeltjes Jungle dieren 8st Volledig afgesloten Schimmelvrij

Dompel je kleintje onder in badplezier met de Playgro Geschenkset Kadoset badspeeltjes Jungle dieren. Deze set van 8 schattige jungle dieren maakt badtijd nog leuker, waar je ook bent. Of je nu binnen in de badkamer bent of buiten in het zwembad, deze speeltjes zorgen voor eindeloos speelplezier. Deze badspeeltjes zijn volledig afgesloten om schimmelvorming te voorkomen en zijn daardoor extra hygiënisch. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de gezondheid van je baby. Bovendien zijn deze speeltjes volkomen veilig om op te kauwen, waardoor ze ook een ideale keuze zijn voor doorkomende tandjes. De speeltjes zijn speciaal ontworpen voor kleine handjes en zijn gemakkelijk vast te houden. Zo kan je kleintje volop genieten van denkbeeldig waterspel en badtijd avonturen. De set wordt geleverd in een mooie geschenkverpakking, waardoor het ook een perfect cadeau is voor een babyshower of kraambezoek. Laat je kleintje kennismaken met de magie van badtijd met de Playgro Geschenkset Kadoset badspeeltjes Jungle dieren.

Veelgestelde vragen over Playgro Geschenkset Kadoset badspeeltjes Jungle dieren 8st Volledig afgesloten Schimmelvrij

De Playgro Geschenkset Kadoset badspeeltjes Jungle dieren 8st Volledig afgesloten Schimmelvrij is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 60 maand. 

De Playgro Geschenkset Kadoset badspeeltjes Jungle dieren 8st Volledig afgesloten Schimmelvrij is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Playgro Geschenkset Kadoset badspeeltjes Jungle dieren 8st Volledig afgesloten Schimmelvrij weegt slechts 0.30 kg.

De Playgro Geschenkset Kadoset badspeeltjes Jungle dieren 8st Volledig afgesloten Schimmelvrij is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Playgro Geschenkset Kadoset badspeeltjes Jungle dieren 8st Volledig afgesloten Schimmelvrij: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden