Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Badspeelgoed met Bubbelschuimmaker Leeuw -Douchespeelgoed Waterspeelgoed Baby's en Peuters Cadeau voor 1-4 jaar

Badspeelgoed met Bubbelschuimmaker Leeuw -Douchespeelgoed Waterspeelgoed Baby's en Peuters Cadeau voor 1-4 jaar

5/5
Specificaties Badspeelgoed met Bubbelschuimmaker Leeuw -Douchespeelgoed Waterspeelgoed Baby's en Peuters Cadeau voor 1-4 jaar

Merk

Joymaxx

Aanbevolen maximale leeftijd

4 jaar

Gewicht

500 g

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Gebruiken in water waar kinderen kunnen staan en onder toezicht van volwassenen. | Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.

Omschrijving van de Badspeelgoed met Bubbelschuimmaker Leeuw -Douchespeelgoed Waterspeelgoed Baby's en Peuters Cadeau voor 1-4 jaar

Dit badspeelgoed met bubbelschuimmaker Leeuw is het perfecte cadeau voor baby's en peuters van 1-4 jaar oud. Het speelgoed zorgt voor eindeloos plezier en stimuleert de zintuigen van je kleintje tijdens het baden. Met een simpele druk op de knop produceert dit speelgoed luchtbellen, wat ervoor zorgt dat kinderen opgewonden raken. Ze zullen vol verwondering kijken naar de continue stroom van spannende blaren die uit de mond van de leeuw stromen. Het zien van de bellen die omhoog drijven en uiteenspatten zal hun verbeelding prikkelen en hen aanmoedigen om te spelen en te ontdekken tijdens het baden. Het badspeelgoed met bubbelschuimmaker Leeuw is niet alleen leuk, maar ook educatief. Het helpt kinderen om hun fijne motoriek te ontwikkelen terwijl ze de knop indrukken om de bellen te creëren. Daarnaast draagt het bij aan de ontwikkeling van hun taalvaardigheid, omdat ze geïnteresseerd zullen zijn in de geluiden die ze horen terwijl de bellen tevoorschijn komen. Dit speelgoed zorgt voor een interactieve en stimulerende badtijdervaring voor je kleintje.

Veelgestelde vragen over Badspeelgoed met Bubbelschuimmaker Leeuw -Douchespeelgoed Waterspeelgoed Baby's en Peuters Cadeau voor 1-4 jaar

De Badspeelgoed met Bubbelschuimmaker Leeuw -Douchespeelgoed Waterspeelgoed Baby's en Peuters Cadeau voor 1-4 jaar is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 4 jaar. 

De Badspeelgoed met Bubbelschuimmaker Leeuw -Douchespeelgoed Waterspeelgoed Baby's en Peuters Cadeau voor 1-4 jaar is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Badspeelgoed met Bubbelschuimmaker Leeuw -Douchespeelgoed Waterspeelgoed Baby's en Peuters Cadeau voor 1-4 jaar weegt slechts 500 g.

De Badspeelgoed met Bubbelschuimmaker Leeuw -Douchespeelgoed Waterspeelgoed Baby's en Peuters Cadeau voor 1-4 jaar is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Badspeelgoed met Bubbelschuimmaker Leeuw -Douchespeelgoed Waterspeelgoed Baby's en Peuters Cadeau voor 1-4 jaar: Gebruiken in water waar kinderen kunnen staan en onder toezicht van volwassenen. | Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden