Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Little Dutch Blokkentrein FSC Ocean

Little Dutch Blokkentrein FSC Ocean

5/5
Specificaties Little Dutch Blokkentrein FSC Ocean

Merk

Little Dutch

Aanbevolen maximale leeftijd

10 jaar

Gewicht

1.31 kg

Materiaal

Hout

Veiligheidswaarschuwingen

Niet geschikt voor kinderen onder (1) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.

Omschrijving van de Little Dutch Blokkentrein FSC Ocean

De Little Dutch Blokkentrein FSC Ocean is een prachtig stuk speelgoed dat niet alleen leuk is om mee te spelen, maar ook een geweldige toevoeging is aan de baby- of kinderkamer. Deze houten trein is versierd met vrolijke patronen en cijfers, waardoor hij er niet alleen schattig uitziet, maar ook educatief is. Met de bijgeleverde blokken in verschillende vormen en levendige, moderne kleuren kunnen kinderen steeds weer nieuwe wagons creëren. Hierdoor worden hun creativiteit en motorische vaardigheden gestimuleerd. De trein bestaat uit maar liefst 17 delen en heeft een lengte van ongeveer 45 cm, waardoor hij perfect is om mee te spelen en gemakkelijk vast te houden voor kleine handjes. De Little Dutch Blokkentrein FSC Ocean is gemaakt van duurzaam FSC-gecertificeerd hout, wat betekent dat het speelgoed niet alleen veilig is voor kinderen, maar ook milieuvriendelijk is. Dit maakt het een bewuste keuze voor ouders die belang hechten aan de toekomst van onze planeet. Laat je kinderen genieten van eindeloos speelplezier en laat ze hun eigen avonturen beleven met deze prachtige houten trein.

Veelgestelde vragen over Little Dutch Blokkentrein FSC Ocean

De Little Dutch Blokkentrein FSC Ocean is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 10 jaar. 

De Little Dutch Blokkentrein FSC Ocean is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Little Dutch Blokkentrein FSC Ocean weegt slechts 1.31 kg.

De Little Dutch Blokkentrein FSC Ocean is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Hout.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Little Dutch Blokkentrein FSC Ocean: Niet geschikt voor kinderen onder (1) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden