Search
Close this search box.
  1. kraamcadeau
  2. VTech Baby Dierenpret Reuzenrad Activity-Center Interactief Speelgoed 6 tot 36 Maanden

VTech Baby Dierenpret Reuzenrad Activity-Center Interactief Speelgoed 6 tot 36 Maanden

5/5
Specificaties VTech Baby Dierenpret Reuzenrad Activity-Center Interactief Speelgoed 6 tot 36 Maanden

Merk

VTech

Aanbevolen maximale leeftijd

36 maand

Gewicht

0.44 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Niet geschikt voor kinderen onder (0) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.

Omschrijving van de VTech Baby Dierenpret Reuzenrad Activity-Center Interactief Speelgoed 6 tot 36 Maanden

Het VTech Baby Dierenpret Reuzenrad Activity-Center is het perfecte interactieve speelgoed voor kinderen van 6 tot 36 maanden. Dit vrolijke rad is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook nog eens educatief! Kleintjes kunnen het rad draaien of op de 3 knipperende toetsen drukken om vrolijke reacties te horen. Dit activity-center is ontworpen om kinderen kennis te laten maken met verschillende dieren, kleuren en cijfers. Terwijl ze spelen, kunnen ze luisteren naar de geluiden van de dieren en leren ze tegelijkertijd over kleuren en cijfers. Het interactieve speelgoed stimuleert de zintuigen en de motorische vaardigheden van je kind, terwijl ze zich vermaken met het draaien van het rad en het ontdekken van nieuwe geluiden en reacties. Het VTech Baby Dierenpret Reuzenrad Activity-Center is niet alleen leuk, maar ook veilig voor je kind. Het is gemaakt van duurzaam materiaal en heeft afgeronde hoeken, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over scherpe randen. Het speelgoed is ook gemakkelijk schoon te maken, zodat je het altijd fris en hygiënisch kunt houden. Laat je kind plezier hebben en leren met dit geweldige interactieve speelgoed!

Veelgestelde vragen over VTech Baby Dierenpret Reuzenrad Activity-Center Interactief Speelgoed 6 tot 36 Maanden

De VTech Baby Dierenpret Reuzenrad Activity-Center Interactief Speelgoed 6 tot 36 Maanden is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 36 maand. 

De VTech Baby Dierenpret Reuzenrad Activity-Center Interactief Speelgoed 6 tot 36 Maanden is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze VTech Baby Dierenpret Reuzenrad Activity-Center Interactief Speelgoed 6 tot 36 Maanden weegt slechts 0.44 kg.

De VTech Baby Dierenpret Reuzenrad Activity-Center Interactief Speelgoed 6 tot 36 Maanden is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij VTech Baby Dierenpret Reuzenrad Activity-Center Interactief Speelgoed 6 tot 36 Maanden: Niet geschikt voor kinderen onder (0) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden