Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Bijtring Controller Broemba® baby bijtring BPA-vrij baby speelgoed

Bijtring Controller Broemba® baby bijtring BPA-vrij baby speelgoed

5/5
Specificaties Bijtring Controller Broemba® baby bijtring BPA-vrij baby speelgoed

Merk

Broemba

Aanbevolen maximale leeftijd

3 jaar

Gewicht

0.05 kg

Materiaal

Siliconen

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Bijtring Controller Broemba® baby bijtring BPA-vrij baby speelgoed

De Bijtring Controller Broemba® baby bijtring is niet zomaar een gewoon bijtspeeltje. Deze unieke bijtring is speciaal ontwikkeld om aan de behoeften van je baby te voldoen. Gemaakt van hoogwaardige, BPA-vrije siliconen, zorgt deze bijtring niet alleen voor verlichting bij het doorkomen van de tandjes, maar stimuleert hij ook de fijne motoriek van je kleintje. Met zijn ergonomische vorm en zachte textuur is deze bijtring perfect voor kleine handjes om vast te grijpen. Hierdoor kan je baby zijn grijpvaardigheid verbeteren terwijl hij geniet van het kalmerende gevoel van de bijtring in zijn mond. Bovendien is de bijtring ontworpen in de vorm van een controller, waardoor je kleintje zich kan vermaken zonder aan de echte controller van jouw spelconsole te trekken. De Bijtring Controller Broemba® baby bijtring is niet alleen veilig en functioneel, maar ook nog eens een trendy accessoire voor je kleintje. Met zijn levendige kleuren en speelse uitstraling zal deze bijtring zeker de aandacht van je baby trekken. Bovendien is hij gemakkelijk schoon te maken en kan hij gekoeld worden voor extra verlichting bij pijnlijk tandvlees. Geef je baby het beste met de Bijtring Controller Broemba® baby bijtring!

Veelgestelde vragen over Bijtring Controller Broemba® baby bijtring BPA-vrij baby speelgoed

De Bijtring Controller Broemba® baby bijtring BPA-vrij baby speelgoed is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 3 jaar. 

De Bijtring Controller Broemba® baby bijtring BPA-vrij baby speelgoed is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Bijtring Controller Broemba® baby bijtring BPA-vrij baby speelgoed weegt slechts 0.05 kg.

De Bijtring Controller Broemba® baby bijtring BPA-vrij baby speelgoed is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Siliconen.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Bijtring Controller Broemba® baby bijtring BPA-vrij baby speelgoed: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden