Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Speelgoed Piano Dierenpiano Keyboard Met Licht En Geluid Activity Center Baby

Speelgoed Piano Dierenpiano Keyboard Met Licht En Geluid Activity Center Baby

5/5
Specificaties Speelgoed Piano Dierenpiano Keyboard Met Licht En Geluid Activity Center Baby

Merk

Playandgrow.NL

Aanbevolen maximale leeftijd

5 jaar

Gewicht

0.20 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Niet geschikt voor kinderen onder (3) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.

Omschrijving van de Speelgoed Piano Dierenpiano Keyboard Met Licht En Geluid Activity Center Baby

De Speelgoed Piano Dierenpiano Keyboard Met Licht En Geluid Activity Center Baby is een geweldig speelgoed voor je kleintje. Met grappige geluidjes en lichtjes biedt deze piano vier verschillende spelvariaties om je kleine muzikant bezig te houden. Het zorgt voor eindeloos speelplezier en helpt tegelijkertijd bij het leren en ontwikkelen van je kind. Elke tik op de toetsen van de lichtjespiano zorgt voor verrassende geluiden en muzieknoten. Je kindje zal genieten van vrolijke eenden geluiden en grappige koeiengeluiden. Daarnaast worden er speelse liedjes en zinnetjes afgespeeld die gaan over kleuren, getallen en vormen. Dit zorgt ervoor dat je kleintje spelenderwijs leert en zijn of haar kennis uitbreidt. De piano heeft een handig handvat waardoor je het speelplezier overal mee naartoe kunt nemen. Of je nu thuis bent of onderweg, je kleintje kan altijd genieten van de muziek en geluiden van deze piano. Daarnaast bevordert het bespelen van de piano de behendigheid en de oog-handcoördinatie van je kleine Mozart. Van het slaan op de toetsen tot het indrukken van elke toets met kleine vingertjes, en het bewegen van de schuiver, je kindje zal zich blijven ontwikkelen en plezier hebben met deze piano.

Veelgestelde vragen over Speelgoed Piano Dierenpiano Keyboard Met Licht En Geluid Activity Center Baby

De Speelgoed Piano Dierenpiano Keyboard Met Licht En Geluid Activity Center Baby is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 5 jaar. 

De Speelgoed Piano Dierenpiano Keyboard Met Licht En Geluid Activity Center Baby is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Speelgoed Piano Dierenpiano Keyboard Met Licht En Geluid Activity Center Baby weegt slechts 0.20 kg.

De Speelgoed Piano Dierenpiano Keyboard Met Licht En Geluid Activity Center Baby is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Speelgoed Piano Dierenpiano Keyboard Met Licht En Geluid Activity Center Baby: Niet geschikt voor kinderen onder (3) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden