Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Baby Waterspeelmat Opblaasbaar Watermat Speelmat Waterspeelgoed Babyshower Cadeau Kraamcadeau Speelgoed Speelkleed Baby

Baby Waterspeelmat Opblaasbaar Watermat Speelmat Waterspeelgoed Babyshower Cadeau Kraamcadeau Speelgoed Speelkleed Baby

5/5
Specificaties Baby Waterspeelmat Opblaasbaar Watermat Speelmat Waterspeelgoed Babyshower Cadeau Kraamcadeau Speelgoed Speelkleed Baby

Merk

Aanbevolen maximale leeftijd

3 jaar

Gewicht

0.20 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene. | Om te voorkomen dat het kind verstrikt raakt en zich bezeert, verwijder dit speelgoed wanneer het kind op handen en voeten begint te kruipen.

Omschrijving van de Baby Waterspeelmat Opblaasbaar Watermat Speelmat Waterspeelgoed Babyshower Cadeau Kraamcadeau Speelgoed Speelkleed Baby

Wil je je kleintje een leuke en avontuurlijke speelervaring bieden? Dan is onze opblaasbare baby waterspeelmat precies wat je nodig hebt! Deze speelmat is niet alleen een geweldig cadeau voor een babyshower of kraamcadeau, maar ook een geweldige manier om de motorische vaardigheden en ontwikkeling van je baby te stimuleren. Deze opblaasbare watermat is speciaal ontworpen om je kleintje te helpen bij het ontwikkelen van stevige hoofd-, nek- en schouderspieren, evenals het verfijnen van de hand-oogcoördinatie, fijne motoriek en sociale vaardigheden. De kleurrijke en levendige zeedieren en illustraties zorgen ervoor dat je baby urenlang geboeid zal blijven. Deze speelmat is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt voor je baby. Het is ook gemakkelijk op te blazen en op te bergen, zodat je het overal mee naartoe kunt nemen. Of het nu in de woonkamer, de tuin of zelfs op het strand is, je kleintje zal altijd kunnen genieten van een leuke en stimulerende speelervaring met deze opblaasbare baby waterspeelmat. Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog en geef je kleintje de beste speelervaring die ze verdienen!

Veelgestelde vragen over Baby Waterspeelmat Opblaasbaar Watermat Speelmat Waterspeelgoed Babyshower Cadeau Kraamcadeau Speelgoed Speelkleed Baby

De Baby Waterspeelmat Opblaasbaar Watermat Speelmat Waterspeelgoed Babyshower Cadeau Kraamcadeau Speelgoed Speelkleed Baby is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 3 jaar. 

De Baby Waterspeelmat Opblaasbaar Watermat Speelmat Waterspeelgoed Babyshower Cadeau Kraamcadeau Speelgoed Speelkleed Baby is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Baby Waterspeelmat Opblaasbaar Watermat Speelmat Waterspeelgoed Babyshower Cadeau Kraamcadeau Speelgoed Speelkleed Baby weegt slechts 0.20 kg.

De Baby Waterspeelmat Opblaasbaar Watermat Speelmat Waterspeelgoed Babyshower Cadeau Kraamcadeau Speelgoed Speelkleed Baby is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Baby Waterspeelmat Opblaasbaar Watermat Speelmat Waterspeelgoed Babyshower Cadeau Kraamcadeau Speelgoed Speelkleed Baby: Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene. | Om te voorkomen dat het kind verstrikt raakt en zich bezeert, verwijder dit speelgoed wanneer het kind op handen en voeten begint te kruipen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden