Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Tiamo Collection Knuffelbeer Zittend 35 cm Staand 50 cm

Tiamo Collection Knuffelbeer Zittend 35 cm Staand 50 cm

5/5
Specificaties Tiamo Collection Knuffelbeer Zittend 35 cm Staand 50 cm

Merk

Tiamo Collection

Aanbevolen maximale leeftijd

4 jaar

Gewicht

541 g

Materiaal

Pluche

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Tiamo Collection Knuffelbeer Zittend 35 cm Staand 50 cm

De Tiamo Collection Knuffelbeer is een onweerstaanbaar zacht en lief knuffelvriendje dat klaarstaat om met jou te knuffelen. Met een indrukwekkende hoogte van ongeveer 50 cm, is deze knuffelbeer perfect om in je armen te houden en troost te bieden. Deze knuffelbeer is speciaal ontworpen voor de allerkleinsten en is gemaakt van hoogwaardige materialen die zacht aanvoelen op de huid. Met zijn vriendelijke uitstraling en schattige details zal deze knuffelbeer zeker een favoriet worden in elke knuffelcollectie. Naast de 50 cm variant, is deze Tiamo Collection ook verkrijgbaar in een kleinere versie van 35 cm en een grotere versie van 70 cm. Hierdoor kun je de knuffelbeer kiezen die perfect bij jou past. Of je nu op zoek bent naar een knuffel voor jezelf of om cadeau te geven, deze knuffelbeer zal zeker een glimlach op ieders gezicht toveren. Voeg deze schattige en knuffelige metgezel toe aan je collectie en geniet van eindeloze knuffelmomenten!

Veelgestelde vragen over Tiamo Collection Knuffelbeer Zittend 35 cm Staand 50 cm

De Tiamo Collection Knuffelbeer Zittend 35 cm Staand 50 cm is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 4 jaar. 

De Tiamo Collection Knuffelbeer Zittend 35 cm Staand 50 cm is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Tiamo Collection Knuffelbeer Zittend 35 cm Staand 50 cm weegt slechts 541 g.

De Tiamo Collection Knuffelbeer Zittend 35 cm Staand 50 cm is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Pluche.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Tiamo Collection Knuffelbeer Zittend 35 cm Staand 50 cm: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden