Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Nijntje Regenmaker Badspeelgoed Laat het regenen Makkelijk schoon te maken Vanaf 2 jaar

Nijntje Regenmaker Badspeelgoed Laat het regenen Makkelijk schoon te maken Vanaf 2 jaar

5/5
Specificaties Nijntje Regenmaker Badspeelgoed Laat het regenen Makkelijk schoon te maken Vanaf 2 jaar

Merk

Rubo Toys

Aanbevolen maximale leeftijd

9 maand

Gewicht

0.10 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Niet geschikt voor kinderen onder (2) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.

Omschrijving van de Nijntje Regenmaker Badspeelgoed Laat het regenen Makkelijk schoon te maken Vanaf 2 jaar

Nijntje Regenmaker is een spannend nieuw badspeeltje dat je kleintje zeker zal vermaken! Met dit schattige figuurtje kan je kindje nu zelf regen maken tijdens het badderen. Het is heel eenvoudig te gebruiken: houd Nijntje een paar tellen onder water, zodat de regenwolk zich kan vullen. Vervolgens houd je haar boven het water en laat je haar hoofdje los. En voilà, nu zie je het regenen in het bad! Wat dit speeltje extra handig maakt, is dat het gemakkelijk schoon te maken is. De wolk kan namelijk open, waardoor je het eenvoudig kunt afspoelen en schoonmaken. Geen gedoe met hardnekkig vuil of nare geurtjes meer! Daarnaast heeft de Nijntje Regenmaker een stijlvolle witte kleurstelling en heeft het een compact formaat van 9 x 7 x 12 cm. Het wordt geleverd in een clamshell-verpakking, wat het ook perfect maakt om cadeau te geven. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar, dit speeltje zal zeker een hit zijn in de badkamer!

Veelgestelde vragen over Nijntje Regenmaker Badspeelgoed Laat het regenen Makkelijk schoon te maken Vanaf 2 jaar

De Nijntje Regenmaker Badspeelgoed Laat het regenen Makkelijk schoon te maken Vanaf 2 jaar is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 9 maand. 

De Nijntje Regenmaker Badspeelgoed Laat het regenen Makkelijk schoon te maken Vanaf 2 jaar is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Nijntje Regenmaker Badspeelgoed Laat het regenen Makkelijk schoon te maken Vanaf 2 jaar weegt slechts 0.10 kg.

De Nijntje Regenmaker Badspeelgoed Laat het regenen Makkelijk schoon te maken Vanaf 2 jaar is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Nijntje Regenmaker Badspeelgoed Laat het regenen Makkelijk schoon te maken Vanaf 2 jaar: Niet geschikt voor kinderen onder (2) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden