Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Fisher-Price Leerplezier Gamer Baby speelgoed

Fisher-Price Leerplezier Gamer Baby speelgoed

5/5
Specificaties Fisher-Price Leerplezier Gamer Baby speelgoed

Merk

Fisher-Price

Aanbevolen maximale leeftijd

36 maand

Gewicht

0.27 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.

Omschrijving van de Fisher-Price Leerplezier Gamer Baby speelgoed

Laat jouw jonge gameliefhebber jou imiteren met het Leerplezier Gamer Baby speelgoed van Fisher-Price. Dit activiteitenspeeltje is speciaal ontworpen voor kleine handjes en heeft een oplichtend scherm, een D-pad, A- en B-knoppen en zelfs een spelcassette. Wanneer jouw baby of peuter op de knoppen drukt, worden er vrolijke muziekjes, geluiden en leerzame zinnen afgespeeld. Met de Leerplezier Gamer leert jouw kleintje spelenderwijs over instructies, kleuren, cijfers en vormen. Het indrukken, bewegen en draaien van de knoppen en activiteiten stimuleert bovendien de behendigheid en oog-handcoördinatie van jouw kleintje. Dit speeltje zorgt niet alleen voor urenlang speelplezier, maar draagt ook bij aan de ontwikkeling van essentiële vaardigheden. Laat jouw baby of peuter op een interactieve en educatieve manier kennismaken met de wereld van gamen met het Leerplezier Gamer Baby speelgoed van Fisher-Price.

Veelgestelde vragen over Fisher-Price Leerplezier Gamer Baby speelgoed

De Fisher-Price Leerplezier Gamer Baby speelgoed is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 36 maand. 

De Fisher-Price Leerplezier Gamer Baby speelgoed is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Fisher-Price Leerplezier Gamer Baby speelgoed weegt slechts 0.27 kg.

De Fisher-Price Leerplezier Gamer Baby speelgoed is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Fisher-Price Leerplezier Gamer Baby speelgoed: Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden