Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Playgro Muzikale Trappelkussen Pianomat Interactief babyspeelgoed Vloerspeeltje Licht en geluid Handvat

Playgro Muzikale Trappelkussen Pianomat Interactief babyspeelgoed Vloerspeeltje Licht en geluid Handvat

5/5
Specificaties Playgro Muzikale Trappelkussen Pianomat Interactief babyspeelgoed Vloerspeeltje Licht en geluid Handvat

Merk

Playgro

Aanbevolen maximale leeftijd

2 jaar

Gewicht

0.72 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Niet geschikt voor kinderen onder (2) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.

Omschrijving van de Playgro Muzikale Trappelkussen Pianomat Interactief babyspeelgoed Vloerspeeltje Licht en geluid Handvat

De Playgro Muzikale Trappelkussen Pianomat is het perfecte interactieve babyspeelgoed voor jouw kleintje. Dit vloerspeeltje is uitgerust met licht- en geluidseffecten, waardoor het een fascinerende ervaring biedt voor zowel de zintuigen als de motoriek van de baby. Met deze pianomat kan de baby niet alleen trappelen en drukken, maar ook genieten van de vrolijke muziek die speciaal voor Playgro is gecomponeerd. De lichten die oplichten terwijl de muziek speelt, zorgen ervoor dat de baby zijn oog-hand coördinatie kan verbeteren terwijl hij lekker danst en beweegt op de melodieën. Dit schattige speeltje kan op verschillende manieren worden gebruikt. Je kunt het eenvoudig aan de wieg of kinderwagen bevestigen, zodat de baby er altijd en overal plezier van kan hebben. Daarnaast kan het ook als zelfstandig speeltje op de grond worden gebruikt of bij de kinderstoel of autostoelje. Met het handvat aan de zijkant is het gemakkelijk mee te nemen, zodat het altijd binnen handbereik is voor de baby.

Veelgestelde vragen over Playgro Muzikale Trappelkussen Pianomat Interactief babyspeelgoed Vloerspeeltje Licht en geluid Handvat

De Playgro Muzikale Trappelkussen Pianomat Interactief babyspeelgoed Vloerspeeltje Licht en geluid Handvat is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 2 jaar. 

De Playgro Muzikale Trappelkussen Pianomat Interactief babyspeelgoed Vloerspeeltje Licht en geluid Handvat is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Playgro Muzikale Trappelkussen Pianomat Interactief babyspeelgoed Vloerspeeltje Licht en geluid Handvat weegt slechts 0.72 kg.

De Playgro Muzikale Trappelkussen Pianomat Interactief babyspeelgoed Vloerspeeltje Licht en geluid Handvat is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Playgro Muzikale Trappelkussen Pianomat Interactief babyspeelgoed Vloerspeeltje Licht en geluid Handvat: Niet geschikt voor kinderen onder (2) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden