Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. VTech Dierenvriendjes Trappelpiano Educatief Speelgoed Licht en Geluidseffecten Gezongen Liedjes 3 tot 24 Maanden

VTech Dierenvriendjes Trappelpiano Educatief Speelgoed Licht en Geluidseffecten Gezongen Liedjes 3 tot 24 Maanden

5/5
Specificaties VTech Dierenvriendjes Trappelpiano Educatief Speelgoed Licht en Geluidseffecten Gezongen Liedjes 3 tot 24 Maanden

Merk

VTech

Aanbevolen maximale leeftijd

18 maand

Gewicht

0.93 kg

Materiaal

Textiel

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de VTech Dierenvriendjes Trappelpiano Educatief Speelgoed Licht en Geluidseffecten Gezongen Liedjes 3 tot 24 Maanden

De VTech Dierenvriendjes Trappelpiano is een educatief speelgoed dat speciaal is ontworpen voor kinderen van 3 tot 24 maanden. Met zijn licht- en geluidseffecten en gezongen liedjes zorgt deze piano voor eindeloos speelplezier. De piano heeft 5 zachte toetsen die kleintjes laten kennismaken met dieren, muziekinstrumenten en verschillende soorten muziek. Door de piano te bevestigen aan de box of op de grond te leggen, kunnen kinderen er zittend mee spelen. Dit bevordert hun zintuiglijke ontwikkeling en motorische vaardigheden. Daarnaast bevat de Trappelpiano maar liefst 10 vrolijke en 10 rustgevende melodietjes, waardoor kinderen gestimuleerd worden om naar muziek te luisteren en ritmes te herkennen. Bovendien draagt het spiegeltje dat aan de piano is bevestigd bij aan de ontwikkeling van het zelfbewustzijn van het kind. Met de VTech Dierenvriendjes Trappelpiano kunnen kinderen op een speelse en interactieve manier hun zintuigen ontdekken, hun muzikaliteit ontwikkelen en hun zelfbewustzijn vergroten. Een geweldig cadeau voor de allerkleinsten!

Veelgestelde vragen over VTech Dierenvriendjes Trappelpiano Educatief Speelgoed Licht en Geluidseffecten Gezongen Liedjes 3 tot 24 Maanden

De VTech Dierenvriendjes Trappelpiano Educatief Speelgoed Licht en Geluidseffecten Gezongen Liedjes 3 tot 24 Maanden is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 18 maand. 

De VTech Dierenvriendjes Trappelpiano Educatief Speelgoed Licht en Geluidseffecten Gezongen Liedjes 3 tot 24 Maanden is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze VTech Dierenvriendjes Trappelpiano Educatief Speelgoed Licht en Geluidseffecten Gezongen Liedjes 3 tot 24 Maanden weegt slechts 0.93 kg.

De VTech Dierenvriendjes Trappelpiano Educatief Speelgoed Licht en Geluidseffecten Gezongen Liedjes 3 tot 24 Maanden is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Textiel.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij VTech Dierenvriendjes Trappelpiano Educatief Speelgoed Licht en Geluidseffecten Gezongen Liedjes 3 tot 24 Maanden: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden