Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Baby voelboekje: Welterusten, Sophie. 0

Baby voelboekje: Welterusten, Sophie. 0

5/5
Specificaties Baby voelboekje: Welterusten, Sophie. 0

Merk

Sophie de Giraf

Aanbevolen maximale leeftijd

2 jaar

Gewicht

0.20 kg

Materiaal

N.v.t.

Veiligheidswaarschuwingen

Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.

Omschrijving van de Baby voelboekje: Welterusten, Sophie. 0

Het baby voelboekje "Welterusten, Sophie" is een schattig en interactief boekje dat perfect is om je kleintje voor te bereiden op een goede nachtrust. Sophie, het hoofdpersonage, en haar vriendjes nemen je mee op een avontuurlijke reis terwijl ze zich klaarmaken om naar bed te gaan. Dit boekje is niet zomaar een gewoon verhaal. Het is speciaal ontworpen met voelbare elementen die de zintuigen van je baby prikkelen. Elke pagina is voorzien van verschillende texturen, zoals zachte stofjes, gladde oppervlakken en geribbelde structuren. Je kleintje kan met zijn of haar kleine vingertjes over de pagina's glijden en de verschillende texturen ontdekken. Naast de voelbare elementen zijn er ook kleurrijke illustraties die de verbeelding van je baby stimuleren. Sophie en haar vriendjes worden tot leven gebracht met levendige kleuren en grappige details. Je kleintje zal genieten van het observeren van de vrolijke scènes en het ontdekken van nieuwe dingen. Met het baby voelboekje "Welterusten, Sophie" creëer je een rustgevende en plezierige leeservaring voor jou en je baby. Het is het ideale boekje om samen te lezen voor het slapengaan, en het zal zeker een favoriet worden in jullie dagelijkse bedtijdritueel.

Veelgestelde vragen over Baby voelboekje: Welterusten, Sophie. 0

De Baby voelboekje: Welterusten, Sophie. 0 is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 2 jaar. 

De Baby voelboekje: Welterusten, Sophie. 0 is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Baby voelboekje: Welterusten, Sophie. 0 weegt slechts 0.20 kg.

De Baby voelboekje: Welterusten, Sophie. 0 is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk N.v.t..

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Baby voelboekje: Welterusten, Sophie. 0: Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden