Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Nijntje bijtring natuurlijk rubber kraamcadeau baby Bambolino Toys

Nijntje bijtring natuurlijk rubber kraamcadeau baby Bambolino Toys

5/5
Specificaties Nijntje bijtring natuurlijk rubber kraamcadeau baby Bambolino Toys

Merk

Bambolino

Aanbevolen maximale leeftijd

4 jaar

Gewicht

0.06 kg

Materiaal

Rubber

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Nijntje bijtring natuurlijk rubber kraamcadeau baby Bambolino Toys

Tijdens het doorkomen van de melktanden kan de Nijntje bijtring van Bambolino Toys een waardevolle metgezel zijn voor je kleintje. Deze bijtring, gemaakt van 100% natuurlijk rubber, is niet alleen een troost voor pijnlijk tandvlees, maar stimuleert ook de ontwikkeling van de zintuigen. Met zijn verschillende structuren biedt deze bijtring een aangename verlichting voor je baby. De Nijntje bijtring is speciaal ontwikkeld voor de allerkleinsten. Dankzij het formaat is hij gemakkelijk vast te pakken door kleine handjes. Bovendien is het materiaal van de bijtring vrij van schadelijke stoffen zoals PVC, BPA, Nitrosaminen en Phthlaten. Zo kun je er gerust op zijn dat je baby veilig kan spelen en sabbelen met dit speelgoed. Deze bijtring is niet alleen functioneel, maar ook een geweldig kraamcadeau. Het schattige Nijntje-ontwerp zal zeker de aandacht trekken van zowel ouders als baby's. Met deze bijtring geef je niet alleen een praktisch cadeau, maar ook een stukje speelplezier en comfort voor de kleintjes. Maak de tandjesperiode van je baby aangenamer met de Nijntje bijtring van Bambolino Toys.

Veelgestelde vragen over Nijntje bijtring natuurlijk rubber kraamcadeau baby Bambolino Toys

De Nijntje bijtring natuurlijk rubber kraamcadeau baby Bambolino Toys is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 4 jaar. 

De Nijntje bijtring natuurlijk rubber kraamcadeau baby Bambolino Toys is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Nijntje bijtring natuurlijk rubber kraamcadeau baby Bambolino Toys weegt slechts 0.06 kg.

De Nijntje bijtring natuurlijk rubber kraamcadeau baby Bambolino Toys is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Rubber.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Nijntje bijtring natuurlijk rubber kraamcadeau baby Bambolino Toys: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden