Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Sophie de giraf Babygym Reverso Activity Foto Speelmat

Sophie de giraf Babygym Reverso Activity Foto Speelmat

5/5
Specificaties Sophie de giraf Babygym Reverso Activity Foto Speelmat

Merk

Sophie de Giraf

Aanbevolen maximale leeftijd

18 maand

Gewicht

1 kg

Materiaal

Polyester

Veiligheidswaarschuwingen

Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.

Omschrijving van de Sophie de giraf Babygym Reverso Activity Foto Speelmat

De Sophie de giraf Babygym Reverso Activity Foto Speelmat is een unieke en veelzijdige speelmat voor baby's. Deze speelmat heeft een speelkant en een fotokant, waardoor er dubbel zoveel speelplezier mogelijk is! Aan de speelkant wordt de baby gestimuleerd met verschillende activiteiten die zijn zintuigen prikkelen. Denk hierbij aan een grote spiegel, belletjes, knisperende blaadjes, aanraakbare labels en een pieper. Daarnaast is de mat zacht en comfortabel, zodat de baby optimaal kan genieten tijdens het spelen. De speelmat heeft twee in hoogte verstelbare bogen, waardoor de activiteiten aangepast kunnen worden aan de behoeften en ontwikkeling van de baby. Hierdoor wordt de baby gestimuleerd om zijn hoofd te draaien, zijn spieren te versterken en zijn motorische vaardigheden te ontwikkelen. De speelmat is evolutief, wat betekent dat de baby er op verschillende manieren plezier aan kan beleven. Eerst kan de baby op zijn rug spelen, vervolgens op zijn buik en uiteindelijk kan hij genieten van de comfortabele mat wanneer hij zit. Aan de fotokant van de speelmat kan de baby zijn ontwikkeling vastleggen als mooie herinneringen. Verwijder de bogen, draai de mat om en ontdek een prachtig fotokleed. Leg de baby op de mat en gebruik de houten ring om zijn leeftijd aan te geven. Plaats het hoofdje van Sophie de giraf onder de woorden 'week' of '.

Veelgestelde vragen over Sophie de giraf Babygym Reverso Activity Foto Speelmat

De Sophie de giraf Babygym Reverso Activity Foto Speelmat is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 18 maand. 

De Sophie de giraf Babygym Reverso Activity Foto Speelmat is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Sophie de giraf Babygym Reverso Activity Foto Speelmat weegt slechts 1 kg.

De Sophie de giraf Babygym Reverso Activity Foto Speelmat is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Polyester.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Sophie de giraf Babygym Reverso Activity Foto Speelmat: Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden