Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Little Dutch Boxspiraal Little Goose

Little Dutch Boxspiraal Little Goose

5/5
Specificaties Little Dutch Boxspiraal Little Goose

Merk

Little Dutch

Aanbevolen maximale leeftijd

99 jaar

Gewicht

180 g

Materiaal

Pluche, Polyester

Veiligheidswaarschuwingen

Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.

Omschrijving van de Little Dutch Boxspiraal Little Goose

Ontdek eindeloos speelplezier met de Little Dutch Boxspiraal Little Goose. Deze kleurrijke speelspiraal is voorzien van Little Goose en zijn vrolijke vriendjes, die je kindje keer op keer zullen verrassen. Met een handig spiegeltje, een vrolijke rammelaar en een knisperend geluid, biedt deze boxspiraal veel afwisseling en prikkelt het de zintuigen van je kleintje. Deze veelzijdige speelspiraal kan eenvoudig worden bevestigd aan de box, kinderwagen of autostoeltje, zodat je kindje altijd en overal van het speelgoed kan genieten. Het speelgoed is niet alleen leuk om mee te spelen, maar stimuleert ook de hand-oogcoördinatie van je kindje. Dit bevordert de ontwikkeling van motorische vaardigheden en zorgt voor een gezonde groei en ontwikkeling. De Little Dutch Boxspiraal Little Goose is gemaakt van hoogwaardige materialen en is veilig voor je kindje om mee te spelen. Het is een perfect cadeau voor baby's en peuters, en zal gegarandeerd voor urenlang speelplezier zorgen. Met zijn schattige ontwerp en leerzame functies is deze speelspiraal een absolute must-have voor elke ouder die op zoek is naar kwalitatief hoogwaardig en educatief speelgoed.

Veelgestelde vragen over Little Dutch Boxspiraal Little Goose

De Little Dutch Boxspiraal Little Goose is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 99 jaar. 

De Little Dutch Boxspiraal Little Goose is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Little Dutch Boxspiraal Little Goose weegt slechts 180 g.

De Little Dutch Boxspiraal Little Goose is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Pluche, Polyester.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Little Dutch Boxspiraal Little Goose: Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden