Search
Close this search box.
  1. kraamcadeau
  2. VTech Dierenvriendjes Rammelpret Sleutelbos Educatief Speelgoed Cijfers, Kleuren en Muziek Van 3 tot 24 Maanden

VTech Dierenvriendjes Rammelpret Sleutelbos Educatief Speelgoed Cijfers, Kleuren en Muziek Van 3 tot 24 Maanden

5/5
Specificaties VTech Dierenvriendjes Rammelpret Sleutelbos Educatief Speelgoed Cijfers, Kleuren en Muziek Van 3 tot 24 Maanden

Merk

VTech

Aanbevolen maximale leeftijd

2 jaar

Gewicht

0.25 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.

Omschrijving van de VTech Dierenvriendjes Rammelpret Sleutelbos Educatief Speelgoed Cijfers, Kleuren en Muziek Van 3 tot 24 Maanden

Ga op avontuur met Woefie de Hond en zijn rammelende sleutelbos! Schud de sleutels en luister naar de vrolijke geluiden die ze maken. Maar dat is nog niet alles! Druk op de knipperende licht-toets en ontdek een wereld vol cijfers, kleuren en muziek. Leer tellen met de vrolijke stem die je begeleidt en ontdek de verschillende kleuren met behulp van de kleurrijke toetsen. Deze educatieve speelgoed sleutelbos is niet alleen leuk, maar ook nog eens goed voor het milieu. Het plastic dat gebruikt is om dit speelgoed te maken, bestaat namelijk voor 45% uit bioplastic. Zo draag je spelenderwijs bij aan een betere wereld. En weet je wat nog handiger is? De blauwe bijtringsleutel die aan de sleutelbos hangt, verzacht de pijn bij het doorkomen van tandjes. Zo wordt spelen niet alleen leuk, maar ook nog eens nuttig! Dus, ben je klaar voor een ritje met Woefie de Hond? Pak snel de rammelpret sleutelbos en ga op ontdekkingstocht. Rijden maar! Vanaf 3 tot 24 maanden.

Veelgestelde vragen over VTech Dierenvriendjes Rammelpret Sleutelbos Educatief Speelgoed Cijfers, Kleuren en Muziek Van 3 tot 24 Maanden

De VTech Dierenvriendjes Rammelpret Sleutelbos Educatief Speelgoed Cijfers, Kleuren en Muziek Van 3 tot 24 Maanden is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 2 jaar. 

De VTech Dierenvriendjes Rammelpret Sleutelbos Educatief Speelgoed Cijfers, Kleuren en Muziek Van 3 tot 24 Maanden is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze VTech Dierenvriendjes Rammelpret Sleutelbos Educatief Speelgoed Cijfers, Kleuren en Muziek Van 3 tot 24 Maanden weegt slechts 0.25 kg.

De VTech Dierenvriendjes Rammelpret Sleutelbos Educatief Speelgoed Cijfers, Kleuren en Muziek Van 3 tot 24 Maanden is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij VTech Dierenvriendjes Rammelpret Sleutelbos Educatief Speelgoed Cijfers, Kleuren en Muziek Van 3 tot 24 Maanden: Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden