Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Sophie de giraf Koelbijtring in geschenkdoosje

Sophie de giraf Koelbijtring in geschenkdoosje

5/5
Specificaties Sophie de giraf Koelbijtring in geschenkdoosje

Merk

Sophie de Giraf

Aanbevolen maximale leeftijd

3 jaar

Gewicht

0.06 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Sophie de giraf Koelbijtring in geschenkdoosje

De Sophie de Giraf Koelbijtring is een absolute must-have voor alle ouders! Deze bijtring, verpakt in een prachtig wit geschenkdoosje, biedt de perfecte verlichting voor het pijnlijke tandvlees van je baby. Het is speciaal ontworpen om het geïrriteerde tandvlees te kalmeren en te stimuleren. Wat deze bijtring zo uniek maakt, is het zachte gedeelte gevuld met gesteriliseerd water. Wanneer je de bijtring koelt, zal de kou de pijn van doorkomende tandjes verdoven. Dit zorgt voor onmiddellijke verlichting en comfort voor je kleintje. Daarnaast heeft de ring een textuur oppervlak, waardoor het tandvlees zacht gemasseerd wordt. De Sophie de Giraf Koelbijtring is niet alleen functioneel, maar ook praktisch. Het is voorzien van een handgreep, waardoor je baby geen koude handjes zal krijgen tijdens het gebruik. Bovendien is de bijtring gemakkelijk vast te pakken, zodat je baby er moeiteloos mee kan spelen en sabbelen. Met de Sophie de Giraf Koelbijtring geef je je baby niet alleen verlichting, maar ook een stijlvol en praktisch cadeau. Het is een must-have voor alle ouders die hun kleintje willen helpen bij het doorkomen van die vervelende tandjes. Bestel vandaag nog en geef je baby de verlichting die hij verdient!

Veelgestelde vragen over Sophie de giraf Koelbijtring in geschenkdoosje

De Sophie de giraf Koelbijtring in geschenkdoosje is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 3 jaar. 

De Sophie de giraf Koelbijtring in geschenkdoosje is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Sophie de giraf Koelbijtring in geschenkdoosje weegt slechts 0.06 kg.

De Sophie de giraf Koelbijtring in geschenkdoosje is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Sophie de giraf Koelbijtring in geschenkdoosje: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden