Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Playgro Badeendjes Schimmelvrij Zonder gaatjes set van 3 stuks BPA vrij

Playgro Badeendjes Schimmelvrij Zonder gaatjes set van 3 stuks BPA vrij

5/5
Specificaties Playgro Badeendjes Schimmelvrij Zonder gaatjes set van 3 stuks BPA vrij

Merk

Playgro

Aanbevolen maximale leeftijd

6 jaar

Gewicht

0.07 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Playgro Badeendjes Schimmelvrij Zonder gaatjes set van 3 stuks BPA vrij

Rub-a-Dub-Dub. Deze set van 3 schattige badeendjes van Playgro zorgt voor een veilige en schimmelvrije badtijd voor jouw kleintje. De eendjes zijn volledig afgesloten, zonder gaatjes, waardoor schimmel geen kans krijgt om zich te vormen. Bovendien zijn ze volledig vrij van schadelijke stoffen zoals BPA, dus je kunt met een gerust hart jouw baby laten spelen en op de eendjes laten kauwen. De felle kleuren van de badeendjes zorgen voor visuele stimulatie, waardoor je baby zich kan vermaken tijdens het badderen. Ze hebben een perfect formaat voor kleine handjes, zodat jouw kleintje ze gemakkelijk kan vastpakken en vasthouden. Deze schattige eendjes brengen plezier en verbeelding naar voren tijdens badtijd, waardoor het een leuke en interactieve ervaring wordt voor jouw baby. Geef jouw kindje een veilige en plezierige badervaring met deze set van 3 schimmelvrije badeendjes van Playgro. Laat jouw kleintje genieten van het spelen met deze kleurrijke en veilige eendjes tijdens het baden.

Veelgestelde vragen over Playgro Badeendjes Schimmelvrij Zonder gaatjes set van 3 stuks BPA vrij

De Playgro Badeendjes Schimmelvrij Zonder gaatjes set van 3 stuks BPA vrij is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 6 jaar. 

De Playgro Badeendjes Schimmelvrij Zonder gaatjes set van 3 stuks BPA vrij is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Playgro Badeendjes Schimmelvrij Zonder gaatjes set van 3 stuks BPA vrij weegt slechts 0.07 kg.

De Playgro Badeendjes Schimmelvrij Zonder gaatjes set van 3 stuks BPA vrij is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Playgro Badeendjes Schimmelvrij Zonder gaatjes set van 3 stuks BPA vrij: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden