Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. VTech Dierenvriendjes Kiekeboe Knuffelbal Educatief Speelgoed Muziek Geluiden Van 6 tot 36 Maanden

VTech Dierenvriendjes Kiekeboe Knuffelbal Educatief Speelgoed Muziek Geluiden Van 6 tot 36 Maanden

5/5
Specificaties VTech Dierenvriendjes Kiekeboe Knuffelbal Educatief Speelgoed Muziek Geluiden Van 6 tot 36 Maanden

Merk

VTech

Aanbevolen maximale leeftijd

3 jaar

Gewicht

0.71 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.

Omschrijving van de VTech Dierenvriendjes Kiekeboe Knuffelbal Educatief Speelgoed Muziek Geluiden Van 6 tot 36 Maanden

Ontdek de magie van spelen en leren met de VTech Dierenvriendjes Kiekeboe Knuffelbal! Deze educatieve speelgoedbal is speciaal ontworpen voor kinderen van 6 tot 36 maanden en biedt eindeloos speelplezier. De zachte bal is voorzien van zes zijden met verschillende stofstructuren die de tastzin van kleintjes stimuleren. De Kiekeboe Knuffelbal zit boordevol leuke verrassingen en interactieve functies. Druk op de knipperende muziektoets en laat je betoveren door vrolijke zinnetjes, grappige geluiden, gezongen liedjes en melodietjes. Maar dat is nog niet alles! Draai de schattige mama en baby luiaard in het rond en zie hoe de bal tot leven komt. Schud of rol de bal en laat je verrassen door nog meer vrolijke reacties en geluiden. Met de VTech Dierenvriendjes Kiekeboe Knuffelbal ontdekt je kindje spelenderwijs de wereld om zich heen. Het speelgoed stimuleert de fijne motoriek, het luistervermogen en de zintuiglijke ontwikkeling. Bovendien is de knuffelbal gemaakt van hoogwaardige materialen die veilig zijn voor je kleintje. Laat je kindje genieten van urenlang speelplezier met deze schattige en educatieve knuffelbal!

Veelgestelde vragen over VTech Dierenvriendjes Kiekeboe Knuffelbal Educatief Speelgoed Muziek Geluiden Van 6 tot 36 Maanden

De VTech Dierenvriendjes Kiekeboe Knuffelbal Educatief Speelgoed Muziek Geluiden Van 6 tot 36 Maanden is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 3 jaar. 

De VTech Dierenvriendjes Kiekeboe Knuffelbal Educatief Speelgoed Muziek Geluiden Van 6 tot 36 Maanden is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze VTech Dierenvriendjes Kiekeboe Knuffelbal Educatief Speelgoed Muziek Geluiden Van 6 tot 36 Maanden weegt slechts 0.71 kg.

De VTech Dierenvriendjes Kiekeboe Knuffelbal Educatief Speelgoed Muziek Geluiden Van 6 tot 36 Maanden is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij VTech Dierenvriendjes Kiekeboe Knuffelbal Educatief Speelgoed Muziek Geluiden Van 6 tot 36 Maanden: Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden