Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Little Dutch armbandrammelaar Flowers Butterflies

Little Dutch armbandrammelaar Flowers Butterflies

5/5
Specificaties Little Dutch armbandrammelaar Flowers Butterflies

Merk

Little Dutch

Aanbevolen maximale leeftijd

1 jaar

Gewicht

0.04 kg

Materiaal

Kunststof, Pluche, Hout

Veiligheidswaarschuwingen

Niet geschikt voor kinderen onder (1) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.

Omschrijving van de Little Dutch armbandrammelaar Flowers Butterflies

Met de Little Dutch armbandrammelaar Flowers Butterflies uit de prachtige collectie Flowers & Butterflies, geef je jouw baby de perfecte stimulans om te bewegen en de wereld om zich heen te ontdekken. Deze schattige armbandrammelaar zal het geluid van een rammelaar produceren bij elke beweging van je kleintje, waardoor ze volop kunnen genieten van hun speeltijd. Deze armbandrammelaar is gemaakt van heerlijk zacht materiaal, waardoor het comfortabel is om te dragen. Het kan niet alleen om de pols worden gedragen, maar ook om de enkel van je baby als ze hun voetjes beginnen te verkennen. De knisperende vleugeltjes en het kleine koordje aan deze rammelaar zullen je baby's nieuwsgierigheid prikkelen en hun tastzin stimuleren. Ze kunnen deze leuke details ontdekken met hun kleine vingertjes en zich verbazen over de verschillende texturen en geluiden. Met de Little Dutch armbandrammelaar Flowers Butterflies geef je jouw baby niet alleen een speeltje dat hun zintuigen prikkelt, maar ook een stijlvol accessoire dat perfect past bij hun schattige outfits. Kies voor kwaliteit en plezier met deze prachtige armbandrammelaar, die zowel jij als je baby zullen betoveren met zijn charme en functionaliteit.

Veelgestelde vragen over Little Dutch armbandrammelaar Flowers Butterflies

De Little Dutch armbandrammelaar Flowers Butterflies is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 1 jaar. 

De Little Dutch armbandrammelaar Flowers Butterflies is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Little Dutch armbandrammelaar Flowers Butterflies weegt slechts 0.04 kg.

De Little Dutch armbandrammelaar Flowers Butterflies is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof, Pluche, Hout.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Little Dutch armbandrammelaar Flowers Butterflies: Niet geschikt voor kinderen onder (1) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden