Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Bumba badspeelgoed badfiguurtjes 3 stuks

Bumba badspeelgoed badfiguurtjes 3 stuks

5/5
Specificaties Bumba badspeelgoed badfiguurtjes 3 stuks

Merk

Bumba

Aanbevolen maximale leeftijd

5 jaar

Gewicht

0.24 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Niet geschikt voor kinderen onder (3) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.

Omschrijving van de Bumba badspeelgoed badfiguurtjes 3 stuks

Deze schattige Bumba badspeelgoed badfiguurtjes zorgen voor urenlang badplezier! Met hun vrolijke kleuren en speelse ontwerpen brengen ze een extra dosis vreugde in het badritueel van jouw kleintje. De set bestaat uit drie verschillende figuurtjes die gemakkelijk in kleine handjes passen en drijven op het water. Elk figuurtje is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal, zodat ze lang meegaan en bestand zijn tegen het dagelijkse spetteren en spelen. Ze zijn niet alleen leuk om mee te spelen in het water, maar kunnen ook gebruikt worden om de verbeelding van je kind te stimuleren tijdens het spelen in de kinderkamer. Bovendien zijn ze eenvoudig schoon te maken, waardoor je ze altijd hygiënisch kunt houden voor het volgende badavontuur. Breng een beetje Bumba magie in het bad van jouw kleintje met deze badspeelgoed badfiguurtjes. Ze zorgen niet alleen voor plezier en entertainment, maar stimuleren ook de motorische vaardigheden en de hand-oog coördinatie van je kind. Laat je kleintje zich onderdompelen in een wereld van fantasie en spel terwijl ze de figuurtjes laten drijven, spetteren en hun eigen wateravonturen creëren. Voeg deze schattige badfiguurtjes toe aan de badtijd routine en maak van elke badsessie een feestje!

Veelgestelde vragen over Bumba badspeelgoed badfiguurtjes 3 stuks

De Bumba badspeelgoed badfiguurtjes 3 stuks is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 5 jaar. 

De Bumba badspeelgoed badfiguurtjes 3 stuks is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Bumba badspeelgoed badfiguurtjes 3 stuks weegt slechts 0.24 kg.

De Bumba badspeelgoed badfiguurtjes 3 stuks is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Bumba badspeelgoed badfiguurtjes 3 stuks: Niet geschikt voor kinderen onder (3) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden